Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bajkovito

Lik Julije Roberts u 'Zgodnoj ženi' trebao je završiti potpuno drukčije

Foto: Youtube Screenshot
1/4
10.05.2018.
u 10:43

Jedan od najpopularnijih filmova s početka 90-ih u startu nije bio zamišljen bajkovito i lik Julije Roberts trebao je imati tragičan kraj....

Film "Zgodna žena" i 28 godina od prikazivanja i dalje ima svoju publiku i ova romantična komedija jedan je od najpopularnijih filmova iz 90-ih,  a njegovi tvorci svake godine otkriju neke nepoznate činjenice o ovom filmu.

Tako je sada producent Jeffrey Katzenberg za Daily Mail ispričao kako je radnja filma  bila zamišljena sasvim drugačije nije trebala imati bajkoviti kraj. Ideja je bila da lik Vivian Ward, koju glumu Julia Roberts, bude ovisnica koja  na kraju filma i umire od predoziranja.

- Taj originalni scenarij poslali smo i na Sundance festival i reakcije su bile pozitivne jer je film obrađivao temu prostitucije- rekao je producent.

Međutim redatelj Gary Marshall htio je sretan završetak jer je bio uvjeren kako će tako film prije pridobiti simpatije publike i bio je u pravu.

Komentara 2

MU
murkodurko
12:09 10.05.2018.

Drukčije ?? Pa koji k...

VA
vanjalame
13:56 14.05.2018.

Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije