Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eko materijali

Lijepa Izabel Kovačić predstavlja modnu liniju za djecu

Foto: Sanja Jagatić
1/6
05.11.2018.
u 10:06

Riječ je o obiteljskom brendu Lunilou koji su pokrenule Izabel i njena sestra Ivana

Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića prije tri godine je sa sestrom Ivanom pokrenula modni brend za djecu.

Riječ je o obiteljskom brendu Lunilou koji je nastao kao osobna potreba i potraga za materijalima koji su prirodni i nježni za djecu, a sestre su pri tom počele graditi i jednako važnu priču, onu o ekološkoj osviještenosti.

Prvi proizvod koji su predstavili bile su eko friendly dječje mokasinke, a sada su Izabel i Ivana predstavile i kolekciju dječje odjeće koja je rađena od finog organskog pamuka i bambusa.

- Nova kolekcija odjeće logičan je nastavak na sve dosadašnje manje projekte kojima smo dizali vlastito samopouzdanje i stvarali povjerenje klijenata.  Vrlo jednostavnim pristupom ali uvijek s težnjom ka savršenstvu stvarali smo sve naše modele koji će vjerujem oduševiti naše vjerne kupce. - rekla je Izabel i dodala:

- Kolekcijom prevladavaju nježne eko boje koje se provlače kroz cijeli asortiman brenda a od modela usredotočili smo se ovaj put na polo majice i  košulje te chino hlače kao neizostavni „must have“ za dječake, majice, suknje i haljine za djevojčice, kao i ponešto samo za bebe preslatke bodije koji su idealni za djecu koja još koriste pelene. 

Komentara 1

HR
Hrabraja
14:07 05.11.2018.

jbt. kad imas lovu mozes biti i kardiolog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije