Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalila se na Instagramu

Lijepa hrvatska novinarka dobila čast upoznati Papu!

Fani Stipković i papa Franjo
Foto: instagram.com/fanistipkovic
17.05.2019.
u 20:50

Stipković je susret s papom Franjom podsjetio kakvim životima trebamo težiti

Hrvatska novinarka Fani Stipković pohvalila se u petak predvečer na svom profilu na Instagramu da je imala čast upoznati poglavara Katločke crkve, papu Franju. Stipković ga je srela u Vatikanu, pa uz dvije fotografije napisala sljedeće: 

- Osjećam se neizmjerno zahvalnom i blagoslovljenom da sam mogla posvjedočiti njegovoj dobroti i primiti njegovu ljubav i blagoslov što me samo dodatno podsjetilo kako bi svi trebali težiti da živimo puni ljubavi, dobrote, suosjećanja i oprosta jedni za druge. Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je oku nevidljivo - napisala je Stipković.

Podsjetimo, hrvatsku je novinaru prije samo deseta dana oduševio još jedan čovjek, a taj je bio srpski tenisač Novak Đoković s kojim je odradila vrlo zanimljiv intervju. 

U tom je razgovoru Đoković otovoreno govorio o tome što osjeća prema Hrvatima, a više o toj temi možete pročitati OVDJE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘The world tell us to seek success, power and money; God tell us to seek humility, service and love’ ~ Pope Francis What an honor it was to meet His Holiness🙏 I feel so grateful and blessed that I was able to witness his kindness and to receive his love and blessings, which just reminded me one more time how we should all strive to live full of love, compassion, kindness and forgiveness for one another. It’s only with the heart that one can see rightly, what is essential is invisible to the eye. 🙏♥️✨ . . . . . . . _____________________________________________________________ #fanitv #pope #popefrancis #papafrancisco #love #kindness #forgiveness

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Komentara 40

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
21:16 17.05.2019.

Fani Stipkovic i Novinarka. Ajd da i to ide u istu recenicu

Avatar Bud Humski
Bud Humski
01:14 18.05.2019.

Tako i treba... pokrij glavu kad dolazis kod pape Muhameda...

Avatar Nomi
Nomi
02:09 18.05.2019.

Čuj SRELA papu. Pa nije ga srela - kao da je slučajno nabasala, gle papa! Ciljano je došla tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije