Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA TEA

Lijepa djevojka Brune Petkovića fotografijom u badiću otkrila gdje provode vruće dane

Foto: Instagram
1/5
19.06.2019.
u 22:15

Nogometaš Bruno ne voli pričati o privatnom i ljubavnom životu, dok njegova djevojka često objavljuje fotografije na društvenim mrežama

Za Grčku kao destinaciju za odmor odlučuje se sve više poznatih parova. Jedan takav par, igrač Dinama Bruno Petković i njegova lijepa djevojka, Tea Slavica, na ovim vrućinama uživaju na plažama u Grčkoj.

Tea je na društvenim mrežama svojim pratiteljima otkrila da je trenutno na odmoru s Brunom, a pritom je objavila i fotografije u badiću, što je potaknulo pozitivne komentare na račun njezinog izgleda. 19-godišnja Tea studentica je međunarodnog poslovanja na jednom fakultetu u Zagrebu, a sudjelovala je i na natjecanju za Miss Universe Hrvatske 2019., gdje je osvojila titulu prve pratilje.

Foto: Instagram Asos

Tea na društvenim mrežama često objavljuje fotografije, dok Bruno o privatnom životu ipak ne voli previše otkrivati.

"Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju" - rekao je u intervjuu za časopis Story.

Iako ne dijeli detalje iz privatnog života, u intervjuu za jedan portal Bruno je izjavio da u slobodno vrijeme voli pogledati film u kinu, te da je veliki ljubitelj životinja, koje su mu ponekad draže nego ljudi.

Komentara 11

NE
Neutralac
23:46 19.06.2019.

malo graha i speka da daobije koju kilu.... ovako ne valja...

BL
bluesclues
05:56 20.06.2019.

jos jedna pacja usta...ovaj put na zgoljavom tijelu...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:06 20.06.2019.

Di je ta lijepa? Misli te na ovi botox Barbie lutkicu s fotografija? Ne kuzite da ce iste sekunde kad (ako) potpise ugovor s pravim klubom postati bivsa? Ima puno bolje napravljenih botoxa I sisa u zapadnoj EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije