Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu kolegica

Lijepa Antonija Stupar Jurkin pokazala trudnički trbuščić

Yamay otvorenje
Foto: Tomislav Miletić PIXSELL
1/10
06.12.2013.
u 20:23

Na otvorenju poznatog dućana donjeg rublja i kupaćih kostima okupile su se brojne slavne Hrvatice.

Na otvorenju poznatog dućana donjeg rublja i kupaćih kostima okupile su se brojne slavne Hrvatice. Bivše Miss Universe Ivana Delač Đolo, Jelena Glišić i Natalija Prica uživale su u pravom ženskom druženju, kao i kolegice Antonija Stupar Jurkin, Renata Sopek i Marijana Batinić.

Djevojke su Antoniji mazile trudnički trbuščić koji se nazirao ispod majice. Na otvorenju su bile i Iva Balaban te Mirela Forić Srna, prijateljice i poslovne suradnice.

Komentara 4

TI
tihomir91
09:01 07.12.2013.

Jelena Glišić je stvarno elokventna !

BR
brodludjaka
21:13 06.12.2013.

Ne razumijem po čemu su ove cure lijepe i zgodne??? Nemaju baš ništa. Posljednje lijepe i najljepše žene umrle su krajem prošlog stoljeća.

Avatar eli974
eli974
21:16 06.12.2013.

tko je njih ljepoticama proglasio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije