Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psihički poremećaj

Liječnik je tvrdio da je Diana bolesna i da će njena djeca naslijediti bolest

Foto: PA/Pixsell
1/3
25.09.2017.
u 15:00

John Batten tvrdio je da psihički poremećaj koji ima Diana nasljedan i da ga mogu naslijediti i njena djeca

Kraljevski liječnik Joh Batten sumnjao je da princeza Diana ima psihički poremećaj koji mogu naslijediti njena djeca.

Batten je izrazio strah da princeza ima psihičkih problema koji bi mogli utjecati na zdravlje njenih potomaka. Batten je počeo liječiti Dianu nakon što se bacili niz stepenice poslije jedne svađe s Caharlesom.

- Ona ima noćne more i tvrdi da vidi velika morska čudovišta - pisao je John Batten koji joj je davao samo antidepresive. 

Nakon Battenove dijagnoze Charles je tražio mišljenje psihijatra Alana McGlashana koji je zaključio da je Diana jako nesretna žena koja se bori s nametnutim pravilima kraljevske obitelji i da je to njen jedini problem. O razgovorima s Dianom pisao je  svom prijatelju, a ta pisma su nedavno objavljena u javnosti. 

Komentara 3

ST
Startrack
15:27 25.09.2017.

Gdje ja necu uletit u porodicu sa nametnutim pravilima i milijardama dolara.

JO
josipovicmatko
15:36 25.09.2017.

jasno kao dan...cijela priča o Diani i Charlesu je priča o osobi s graničnim, BPD, emocionalno nestabilnim poremećajem osobnosti, F60.3 i njenom bliskom osobom....,uostalom više knjiga to dokumentira..npr..In search for herself- Portrait of troubled princess

LI
liliZG
10:12 26.09.2017.

curičkica , odabrana zbog rasploda, ubrzo shvati zašto je tamo završila, nitko je ne šljivi, a "ljubav" njenog princa se pokazala kao jedna velika laž , konjozuba ljubavnica ne samo da je stalno prisutna već joj dijeli i savjete kako i što, a cijela kraljevska obitelj to uzima za normalno jer valjda svaki kralj koji drži do sebe mora imati bar jednu ljubavnicu, ... kad se sve uzme, nit je ona što prošla , nit je u kućnom odgoju imala dobar primjer i kad to sve staviš na jednu veliku hrpu..... i ekipa puno jače mentalne konstitucije bi prošvikala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije