Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ BAČIĆ

Lidija se oglasila na Instagramu, pratitelji je napali

lidija bačić
Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell
1/5
18.05.2019.
u 13:35

- Kakva to "druga strana priče" mora biti da opravda što si ženu koja ti može mater biti bacila na pod - napisala joj je jedna korisnica Instagrama, a drugi su je upozorili i zbog nepismenosti

Premda sinoć Lidija Bačić i njen menadžer Faruk Buljubašić Fayo nisu željeli komentirati njen napad na Večernjakovu novinarku i njenu prijateljicu, pjevačica se danas oglasila na svom Instagramu. 

- There's two sides of every story - napisala je Lidija na Instagramu, pokušavši poručiti kako svaka priča ima dvije strane. No, u toj poruci je pokazala i neznanje engleskog jezika, jer se radi o množini, pa bi "mudra misao" trebala glasiti: "There are two sides of every story".  U komentarima su je odmah prozvali njeni pratitelji na Instagramu, koji su je upozorili na pogrešku, ali i napali zbog napada na žene. 

- Kakva to "druga strana priče" mora biti da opravda što si ženu koja ti može mater biti bacila na pod - napisala joj je jedna korisnica Instagrama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mudre misli...😎

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Podsjetimo, jučer u Varšavskoj ulici u strogom centru Zagreba prema navodima korisnice Facebooka pjevačica je fizički nasrnula na njezinu majku Ljiljanu Fajfer i majčinu prijateljicu te njezinog psa. Lidija je nepropisno parkirala na nogostup, a napadnute žene pokušale su je upozoriti da se tako ne parkira. Jedna od njih spotaknula se i slučajno lupila Lidijin retrovizor. - Takvu agresiju u svom životu nisam vidjela... Ona je krenula na mene, a ja sam se pokušala obraniti i nogom je opalila mog malog psića, havanezera od 7 kila. Ima 9,5  godina. To je stariji pas - ispričala je žena.

Policija je potvrdila kako je dobila prijavu o napadu, no još uvijek nisu došli do izjave Lidije Bačić. 

Ključne riječi

Komentara 30

IJ
IJaSamAntinfašist
14:40 18.05.2019.

Novinari ili Lidija? Vjerujem Lidiji!

NN
nista_ne_znam
13:56 18.05.2019.

Druga strana priče....čeka se da PR mašinerija složi nešto, valjda kako je imala hitni poziv sa Svetim ocem papom.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
16:18 18.05.2019.

Sve ok ali napasti starog psa ... pa Lille kako si mogla ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije