Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Lidija izbacila frustracije u ringu: 'Ta borba je najbliže seksu što ćemo Alen i ja doživjeti'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/5
03.04.2020.
u 21:20

Mnogi su očekivali da će oboje zbog stalnih drama prekinuti sudjelovanje u showu, no Lidija je sve iznenadila kad je rekla da ipak želi dati priliku Alenu, ali i sebi.

Lidija Stević i Alen Topić, kandidati showa "Brak na prvu" od samog početka imaju najviše problema u prilagođavanju jedno na drugo. Živjeli su razdvojeno danima, no Lidija se potom odlučila vratiti u zajednički stan kako bi pokušali izgladiti odnose.

Kako bi to postigli, dobili su priliku da svu negativnu energiju iz sebe izbace u boksačkom ringu gdje su se oboje okušali u borilačkim vještinama. 

- Alen i ja bolje komuniciramo šakama nego riječima - rekla je Lidija, a Alen je rekao kako im se vidjelo u pogledima da je u njima bilo manje bijesa, a čak joj je i prepustio pobjedu. No, on je iskoristio priliku i 'pipnuo' Lidiju, što se njoj nije svidjelo.

Brak na prvu
1/9

- Mislim da je ta borba najbliže seksu što ćemo Alen i ja doživjeti - rekla je Lidija.

Oboje su zaključili da im je u ringu bila najnormalnija komunikacija dosad pa su se dogovorili kako će boks primjenjivati u svom odnosu kao sredstvo za izbacivanje negativne energije.

- Čim skoči živac, odmah u ring! - zaključio je Alen.

Mnogi su očekivali da će oboje zbog stalnih drama prekinuti sudjelovanje u showu, no Lidija je sve iznenadila kad je rekla da ipak želi dati priliku Alenu, ali i sebi.

- Lidija je cijelo vrijeme govorila da neće ostati. To je ono kad ja kažem - jedno govori, drugo misli - rekao je Alen koji je mislio kako će sve tako završiti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije