Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRENULA NA ŠALU

Lidija Bačić usporedila se s najvećim filmskim negativcima

Koncert Lidije Bačić u Daruvaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
20.05.2019.
u 09:32

Jučer je tako na društvenim mrežama objavila popis "najboljih filmskih negativaca", a na prvom mjestu nalazi se upravo ona. Iza nje su Hannibal Lecter iz "Kad jaganjci utihnu", Zlurada iz istoimenog filma, Joker, Darth Vader, Freddy Krueger i drugi...

Lidija Bačić još uvijek nije iznijela svoju stranu priče nakon incidenta u centru Zagreba u kojem je gurnula novinarku Večernjeg lista i udarila njenog psića, ali je zato na društvenim mrežama sve okrenula na šalu.

Jučer je tako na društvenim mrežama objavila popis "najboljih filmskih negativaca", a na prvom mjestu nalazi se upravo ona. Iza nje su Hannibal Lecter iz "Kad jaganjci utihnu", Zlurada iz istoimenog filma, Joker, Darth Vader, Freddy Krueger i drugi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koji je vaš izbor?😂

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Podsjetimo, iz policije su jučer potvrdili kako je s Lidijom Bačić obavljen razgovor u Daruvaru, gdje je u subotu imala koncert. Protiv pjevačice bit će podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira. Policija ju tereti za naročito drsko ponašanje, a s obzirom da joj je uručena obavijest o prekršaju, neće je privoditi Prekršajni sud, već će postupak ići redovnim putem.

Sve što su mediji dobili od njenog menadžera Faruka Buljubašića bilo je da "priča nema veze s istinom", te kako "nemaju komentara". 

Ključne riječi

Komentara 12

CR
crodux
10:03 20.05.2019.

ah ti jadni novinari, uvijek pišu istinu, nikad nisu pristrani, nikad nisu uzeli mito za neki članak..baš ih žalim!

EM
Emc2
15:49 20.05.2019.

Ovo čak nije ni šaljivo. Sad je dokazala da joj osim odgoja nedostaje i inteligencije. Sve kaj ima su cice i guzica. Ooooooo, jado jadna.... :((

ST
stormrider
13:07 20.05.2019.

Štraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije