Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGAHIT ZVIJEZDA

Lidija Bačić u izazovnoj majici i novim spotom pozvala fanove na doček Nove

Lidija Bačić
Foto: Facebook/Lidija Bačić
1/2
30.12.2013.
u 20:07

Komentari na Facebooku većinom su, očekivano, pozitivni

Megahit zvijezda Lidija Bačić, pjevačica poznata ponajviše po atraktivnom izgledu, izazovnom je fotografijom i spotom za svoju novu uspješnicu "Viski" najavila svoj novogodišnji koncert u Umagu.

Komentari na Facebooku većinom su, očekivano, pozitivni. Korisnici su uglavnom komentirali njezin izgled, a neki su i prešli općeprihvaćenu granicu pristojnosti.

>> Lidija Bačić 'Vozačkom dozvolom' raspjevala učenike s posebnim potrebama

Komentara 19

LE
lega01
21:33 30.12.2013.

Mala je dobra, došao bih joj na koncert, ali isti uvjet kao i za Rozgu… dolazim pod uvjetom da obećaju da neće pjevati!!!!

SE
sestrićna
20:56 30.12.2013.

koja seljačija :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

MA
matador007
09:13 31.12.2013.

Niti je spektakularno lijepa,samo prosječna,a niti je previše pametna.Najbolje su mi te žene jer viču kako ih se gleda samo kroz sise i guzicu,a drugo ni ne znaju pokazati.Žalosno je da žena tako malo drži do sebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije