Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu Zagreba

VIDEO Optužila Lidiju Bačić: Napala je majku i prijateljicu te udarila psića! Menadžer sve opovrgnuo

Foto: Pixsell/Facebook
1/4
18.05.2019.
u 00:14

Lidiju Bačić optužuju da je u centru Zagreba napala dvije žene te pobjegla s mjesta događaja. Njezin menadžer pak tvrdi da priča nema veze s istinom

Na društvenoj mreži Facebook pojavile su se fotografije te snimka kojima jedna korisnica optužuje poznatu splitsku pjevačicu Lidiju Bačić za napad i prijetnje. U Varšavskoj ulici u strogom centru Zagreba prema navodima korisnice pjevačica je fizički nasrnula na njezinu majku i majčinu prijateljicu, inače onkološkog pacijenta te njenog malog psa. 

Ljiljana Fajfer ispričala nam je kako nije mogla ni slutiti što će joj se dogoditi tijekom večernje šetnje u Varšavskoj ulici. U razgovoru s njom doznajemo da je pjevačica nasrnula prvo na njezinu prijateljicu.

- Na nogostupu u Varšavskoj bio je parkiran jedan crni Audi cijelom širinom nogostupa. Morale smo sići da bi ga zaobišle, a prijateljica je išla ispred mene i pokucala je na staklo da bi ju upozorila kako nije u redu da se tako parkira - priča potresena žena koja je zbog svega, kako je kazala, odlučila uzeti tabletu za smirenje.

- Ne može se baš lako proći i slučajno je rukom zakačila retrovizor koji se zatvorio. U tom trenutku Lidija je izletila tako agresivno i izderala se: 'Kučko, ti ćeš meni retrovizor!'. U tom trenutku udarila je Rokija, njezinog havanezera i prijateljica takva iscrpljena od kemoterapija je rekla nešto u stilu: 'Pa ne može to tako...', nakon čega se Lidija vratila u auto - otkriva ona.

1/6

- Prijateljica se malo sabrala pa je poslikala auto i registraciju i prišla je autu da poslika i nju unutra, na što je ova ponovno izletila zgrabivši je za ramena, a potom ju je odgurnula, tako da je lupila glavom od zid iza sebe. Tada sam doslovce poludjela i krenula prema njoj vičući na nju; kako ju nije sram i što to radi. Na to je ona gurnula i mene jer je shvatila da ju jedna djevojka snima s druge strane ceste. Gurnula me na pod, a ja sam rekla: 'Sad ću ti policiju zvat, je*em ti sunce krvavo' - ispričala nam je Ljiljana dodajući da se ružno izrazila dok je bila uzrujana i uplašena te da je Lidija potom samo sjela u auto i doslovno pobjegla.

 

Stupili smo u kontakt i s menadžerom Lidije Bačić Farukom Buljubašićem Fayom koji tvrdi da priča nema veze s istinom i da zasad nemaju komentara.

- Nakon što je ona pobjegla, odmah smo policiji prijavile fizički napad. Policija je uzela snimke i rekla da pjevačici slijedi prekršajna prijava za narušavanje reda i mira te da će dobit kaznu za nepropisno parkiranje - rekla je Ljiljana.

Pogledajte pressicu nakon Rokove pobjede na Dori 2019.

Komentara 55

JO
-josip-
00:40 18.05.2019.

Štraca ispod Marjana sa balijom angažiranim za muljanje

ZS
zvonimir.super
23:56 17.05.2019.

Ja sam isto primjetio da ti pješaci smetaju po pločnicima, ne možeš nikad na miru parkirati.

FH
fhmf
01:40 18.05.2019.

Još samo da znam tko je ta Lidija B ,bilo bi super"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije