Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez komentara

Lidija Bačić opet po svom: parkirala na nogostupu u jednosmjernoj ulici

Foto: 24 sata - čitatelj/Hrvoje Jelavić PIXSELL
1/7
09.06.2019.
u 10:46

Lidija Bačić našla se u novoj upitnoj prometnoj situaciji nakon svibanjskog incidenta u Varšavskoj ulici u Zagrebu.

Prije tjedan dana u ulici Gornji Prečac, u zagrebačkom kvartu Jordanovac čitatelj (21) 24 sata snimio je pjevačicu Lidiju Bačić (33) kako se automobilom popela na nogostup, upalila sva četiri žmigavca te i izašla iz auta da bi se zaputila u dvorište na drugoj strani ulice.

Automobil je jednim dijelom bio na pločniku, a drugim na cesti, prepričao je čitatelj.

- Zauzela je veliki dio ceste,da je malo širi i veći auto prolazio, siguran sam da ne bi mogao proći - kaže čitatelj i dodaje da nije mogao procijeniti koliko je dugo Bačić bila na ulici jer je on nastavio svojim putem, prjie nego li se ona vratila u automobil.

Ulica u kojoj je Lidija parkirala je jednosmjerna, a na mjestu gdje je zaustavila automobil nije postavljen znak da je zabranjeno parkiranje ili zaustavljanje. Ipak, na istom nogostupu postavljeno je puno prometnih stupića koji sprječavaju da se netko parkira na pločniku.

Njezin menadžer Faruk Buljubašić je upitan za komentar o novoj prometnoj situaciji Lidije Bačić, ali odgovorio je sljedeće: 'Lidija je u Vodicama. Lijep pozdrav'. 

Podsjetimo, sredinom svibnja splitska pjevačica nepropisno je parkirala automobil u Varšavskoj ulici u Zagrebu zbog čega su je dvije prolaznice htjele upozoriti kako bi lakše mogle proći. Jedna od njih je između ostalog dugogodišnja novinarka Večernjeg lista koja je ne uspijevajući proći kraj auta, zapela za Lidijin retrovizor.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/čitateljica

Zbog toga je, riječima Ljiljane Fajfer, prolaznice koja je pomogla napadnutoj novinarki, Lidija prvo nasrnula na nju verbalno, a zatim fizički kada je ova htjela uslikati automobil te je pritom udarila novinarkinog ljubimca - psića havanezera Rokija.

- Kad se povukla u auto i udaljila se, ja sam slikala auto odostraga zbog registracija kako bih ju prijavila. Kad je vidjela da slika, opet je izletila iz auta i mene i prijateljicu počela mlatiti. Na mene je tako naletila da sam ja odletila nekakvih 5-6 metara i lupila glavom u zid. Ljiljanu je također pokupila i završila je na podu. Danas mi je Ljiljana rekla da ju boli koljeno - rekla nam je tada naša novinarka i dodala kako je Lidija pobjegla u autu kad je shvatila da je jedna na podu, a druga udarila glavom.

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar Matteo1200
Matteo1200
11:44 09.06.2019.

Di su ovi dnovinari kad raznorazni likovi parkiraju nasred ceste, na mjestima za invalide, na pješačkim prijelazima, ispred tuđih portuna/ulaza u zgradu, itd. je..m ti ˝novinarstvo˝, žali Bože izgubljenog vremena po fakultetima da bi na kraju piskarali gluposti...

HO
horton
12:43 09.06.2019.

AKo vozač nije nesposoban,može proći s desne strane.

BE
Bel
11:49 09.06.2019.

Sto ste se okomili na tu zenu? Da li vam netkoplaca za to? Tko ne parkira na nogostupu da mi je samo znati? Barem ponekad. Uostalom, kamo je u ovoj ulici trebala parkirati? Na stablo? Ili na glavu vase novinarke koja joj je lupala po autu? Strasno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije