Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanosna pjevačica

Lidija objavila fotografiju kojom je bacila fanove 'na koljena'

Instagram
30.04.2017.
u 13:37

Lidija je istaknula stražnjicu i obožavatelje 'bacila na koljena'. Svoje je obožavatelje upitala je li ta haljina dobar izbor za koncert.

Lidija Bačić (30) zna kako oduševiti svoje obožavatelje.

Na svom Instagram profilu objavljuje zavodljive fotografije, a prije leta na koncert u Njemačku, odjenula je usku haljinu, pripijenu uz tijelo, golih leđa i u njoj zavodljivo zanjihala bokovima. Lidija je istaknula stražnjicu i obožavatelje 'bacila na koljena'. Svoje je obožavatelje upitala je li ta haljina dobar izbor za koncert. 

Nakon objave fotografije, uslijedio je cijeli niz pozitivnih komentara njenih obožavatelja koji se dive njenoj figuri. 

 

 

Veceras koncert u Njemackoj. Hm..da obučem ovu haljinu? 🤔 Adioooo...jurim na ✈️ #LikeASnake #LidijaLive

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ🇭🇷Croatian singer🎤 (@lidijabacic_lile)

 

Splitska pjevačica koju su fanovi već prozvali 'The Body of Dalmacija' prije nešto više od tjedan dana objavila je spot za pjesmu 'Glupacho moja', a do sada je pregledan više od 700.000 puta.

Komentara 4

MD
Mr.Don
17:55 30.04.2017.

kad se ova fažola,(graha) najede, spašavaj se narode !

Avatar slaven00
slaven00
14:04 31.05.2017.

Molim malo manje Lidije, a vise Lane

CU
cungalunga
14:24 30.04.2017.

joooj robertbruckner kao da ju i sa 50 ne bi opalio hahaha ali složit ću se da je ovakvo privlačenje pozornosti malo jadno i ponižavajuće za ženu. A pogotovo za onu koja tvrdi da joj sise i guzice nisu najveći atributi! Pa ako nisu zašto ih stalno guraš u prvi plan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije