Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transparent

Lidija Bačić dobila zanimljivu bračnu ponudu tijekom koncerta

Foto: Damir Špehar/PIXELL
1/8
17.07.2017.
u 09:44

"Lidija ženi me, prodajem prasce s brojem mobitela 091", pisalo je na transparentu koji se pojavio među publikom tijekom Lidijina nastupa na proslavi Dana općine Farkaševci

Na proslavi Dana općine Farkaševac Lidija Bačić održala je koncert tijekom kojeg je dobila i zanimljivu ponudu.

Bračna ponuda stigla joj je iz publike putem transparenta na kojem je pisalo: "Lidija ženi me, prodajem prasce s brojem mobitela 091." Nije poznato što je pjevačica odgovorila na ovu ponudu, ali zasigurno ju je nasmijala domišljata prosidba. 

1/20

Ovih dana Lidija je bila u središtu medijske pozornosti zbog verbalne prepirke s Brunom Šimlešom. Nakon što je spomenuo Lidiju u svojoj kolumni i kritizirao sve pjevačice, pa tako i Lidiju, jer koriste seksepil u svojim nastupima, pjevačica mu se obratila otvorenim pismom i to je bio početak prepirke koja je potrajala nekoliko dana.

 

 

Komentara 11

IS
istinaizlike
11:22 17.07.2017.

Pretragom „LIDIJA BAČIĆ” je pronađeno 196 rezultata na Večernjem. Nedaj svemiru da vam prođe dan bez nje. Tko to plaća?

PU
Pukovnik
10:16 17.07.2017.

Dobro, teta nije losa. Pitanje je zasto ona prepiska sa onim tuljanom? Ocigledno da ona zaraduje s "guzom" odnosno s onim sto stavlja na svakom nastupu "u izlog". Podsjeca na Severinu kad je sva bila "sokirana" kad je iscurio njezin pornic. To je bilo slucajno kao 5 godisnji plan u socijalizmu. Pa sto, svak ima pravo zaradivati novac kako hoce. U svakom slucaju bolje nego krasti kao nasi politicari. Samo molim bez glupih izjava "o seksizmu" i da se one bore "za zenska prava". To je tragicno komicno.

CR
crogirl555
09:56 17.07.2017.

haha a gle publike u prvom redu, sve neki 10-godisnjaci, a iza neki ocajni napaljenci, nes ti nastupa na danu opcine farkasevci :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije