Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli se slikati

Lidija Bačić hvali se zategnutom stražnjicom: "Bomba si! Nema bolje ribe"

Lidija Bačić
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
15.11.2018.
u 10:54

I kaubojski izgled Lidiji Bačić dobro stoji.

Lidija Bačić na društvenim mrežama osvanula je u kaubojskom izdanju te opet oduševila obožavatelje. Splitska pjevačica pozirala je u kratkoj kariranoj košulji i šorcu u kojima je istaknula svoje adute, a obožavatelji su oduševljeno reagirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

 

“Lijepa kao slika”, “Nema bolje ribe”, “Žena iz snova”, “Bomba”, “Slatkica”, “Savršena figura, bili su samo neki od komentara.

Pogledajte video o slavnima iz devedestih:

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar petrolio
petrolio
11:40 15.11.2018.

super izgleda, to je činjenica, ali kao pjevačica je prosjek. no na stranu sve to, ali koja vrsta novinara trebaš biti da lutaš tuđim profilima na društvenim mrežama i prepisuješ tuđe komentare pa temeljem toga pišeš članke?!? jadno do boli

KR
kritiko
12:57 15.11.2018.

več sam sto puta rekao,ako imaš guzicu i cice,drugo ti ništa ne treba,sve ostalo je tehnika(naravno ,trebaš koji puta i popušiti nekome)

Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:56 15.11.2018.

Dame sa stilom se ne ističu vulgarno-primitivnim pozama, selfijima itd. Ovakvo ponašanje pristoji samo gospođama bliskim prostituciji, pornografiji i sličnom miljeu. Šteta. Balkan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije