Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domišljato

Leyla Hajrović objasnila zašto je sretna što nosi masku: 'Danas sam zahvalna'

Foto: Instagram screenshot
1/7
21.07.2021.
u 13:24

Iako se s tim većina možda ne bi složila, Leyla Hajrović na Instagramu je otkrila zašto ona ipak voli nositi masku u nekim trenutcima.

Supruga nogometaša i bivšeg igrača Dinama Izeta Hajrovića (29), Leyla Hajrović (32), na Instagram Storyju objasnila je zbog čega preferira nositi masku na licu. 

Foto: Instagram

'Danas sam 'zahvalna' na maski jer s njom mogu prekriti ovaj nered', objavila je i pokazala prištiće na licu koji su se vidjeli kada je spustila masku. 

Na sljedećem Instagram Storyju napisala je da su za 'sve krivi stres i loša hrana'.

Inače, Hajrovići su oduvijek poznati po svom istančanom modnom stilu. Oboje su veliki ljubitelji luksuznih brendova, a nedavno se gospođa Hajrović pratiteljima pohvalila da posjeduje skupocjenu Birkinicu, model Birkin 25 Vert Amande, torbicu koja se procjenjuje na više od 120 tisuća kuna, odnosno 16 tisuća eura.  Leyla ne skriva sreću zbog novog modnog dodatka, a pratitelji se dive njezinom istančanom ukusu.

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije


 
Ključne riječi

Komentara 4

VA
varto
13:29 21.07.2021.

Kada pomisliš da ne može niže,Večernji iskopa još dublje dno.

Avatar Tombstone
Tombstone
13:33 21.07.2021.

Leyla??? Onda je on Yzet?

MU
Muncimir
13:57 21.07.2021.

Glup, gluplji, Leyla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije