Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu znali

Lewis Hamilton iznenadio fanove, otkrio novi aspekt svoje osobnosti

Foto: Promo
1/5
24.02.2020.
u 21:30

Fotografije u kampanji inspirirane su Hamiltonovim osobnim motom "Still I Rise’" ali kroz prizmu Hamiltonovog puta do uspjeha, po kojemu je snimljen i kratak video uradak pod nazivom "The Prince of the World".

Povodom lansiranja SS20 Police x Lewis Hamilton kolekcije naočala koju je dizajnirao šesterostruki prvak Formule 1 - Lewis Hamilton, De Rigo Grupa angažirala je slavnog fotografa Rankina poznatog po ekskluzivnim portretima javnih ličnosti poput kraljice Elizabete i James Bonda.

Fotografije u kampanji inspirirane su Hamiltonovim osobnim motom "Still I Rise’" ali kroz prizmu Hamiltonovog puta do uspjeha, po kojemu je snimljen i kratak video uradak pod nazivom "The Prince of the World". 

Niz dinamičnih i urbanih kadrova snimljenih na londonskim krovovima simboliziraju Hamiltonov borbeni duh i odlučnost dosezanja novih visina. Kampanja je prožeta nizom intimnih portreta na kojima svjetski prvak nosi svoje dizajne koji otkrivaju skriveni aspekt njegove osobnosti.

Ovi jedinstveni Hamiltonovi portreti kreirani izvan okvira njegove naravi, otkrivaju njegovu spontanu i umjetničku stranu. Svaka portret predstavlja sunčane i dioptrijske modele koji je dizajnirao sam Hamilton u suradnji s dizajnerima brenda Police.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije