Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Sin Lepe Brene: Liječnici su rekli da izgleda kao klinička smrt

Stefan Živojinović sa slavnom majkom
Foto: Instagram
10.02.2018.
u 15:31

- Samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao vječnost - kaže Stefan Živojinović (25)

Sin srpske narodnjačke zvijezde Lepe Brene i bivšeg tenisača Slobodana Živojinovića za vrijeme boravka u SAD-u pao je u nesvijest te kaže da su liječnici rekli da je izgledalo kao klinička smrt.

Kako pišu srpski mediji, Stefan Živojinović (25) pao je u nesvijest nakon nekoliko sati tenisa.

- Da, to se dogodilo u Miamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao vječnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvijesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da nalikuje na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo - potvrdio je Stefan za magazin Svet.

 

🕴🏻

Objavu dijeli Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic)

Mladi Stefan, koji se bavi pjevanjem, kaže da nije htio javiti roditeljima da se ne bi brinuli.

- Nisam nikom javio jer je to nebitno i može se svakom dogoditi. Ma gdje sam smio reći Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da džabe izlude od brige. Uradio sam kompletne analize i zdrav sam kao dren, liječnici hitne pomoći su pogriješili - rekao je Živojinović.

Stefan Živojinović sa slavnom majkom
1/12

Komentara 28

Avatar 123456
123456
16:12 10.02.2018.

Uh, bil sam se već jako zabrinul, ali sad mi je laknulo. Pa dobro VL kaj stvarno nemate o čemu pisati, pa nam servirate ovakve važne "vijesti"?

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
16:47 10.02.2018.

Molim da se Lepa Brena alijas Fahreta Jahić od sad pa nadalje zove Snežana Živojinović. Lepa Snežana može isto, nemam ništa protiv.

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
15:58 10.02.2018.

Malo se nafiksao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije