Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA LJEPOTU

Lepa Brena podvrgnula se nesvakidašnjem tretmanu pomlađivanja

Lepa Brena
Foto: PR FOTO
1/7
20.03.2018.
u 10:30

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji nedavno je boravila na Tajlandu i isprobala metodu osvježivanja lica uz pomoć puževa.

Lepa Brena (57) nedavno je prakticirala tretman pomlađivanja lica koje bi mnoge dame smatrale odbojnim. Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji nedavno je boravila na Tajlandu i isprobala metodu osvježivanja lica uz pomoć puževa. Premda je o tretmanu puževima mnogo čitala, informirala se o svakom detalju, čak čula iskustva žena koje su ga koristile, morala se dobro psihički pripremiti za njega.

– Znala sam unaprijed što me čeka. Nekim ljudima sama pomisao da im mekušci gmižu po licu djeluje neugodno i stresno, ali sa mnom nije tako. Rekli su mi da je osjećaj kao da vam nešto migolji po licu ili kao da vas štene oblizuje, i to polako i nježno – rekla je Brena za srpsku Gloriju i dodala kako se tretman radi tako da terapeut  stavlja puževe koji, krećući se, ostavljaju tragove sluzi za koju tvrde da pomaže pri pomlađivanju kože, zbog čega je ona poslije sjajna i meka.

Unatoč tome što je tretman bio pozitivno iskustvo, pjevačica ga nema namjeru ponoviti.

Inače, Brena je u Bangkoku s obitelji proslavila 26. godišnjicu braka sa Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar dras32
dras32
10:41 20.03.2018.

Nema namjeru da ga ponovi? Nema ga namjeru ponoviti.

MO
moroder
11:17 20.03.2018.

Stvarno me cudi da jos niste poceli pisat na cirilici.

ŠO
Šokac1
11:20 20.03.2018.

Zbog trivijalnih i nepotrebih (koga to zanima?) "vijesti" - a vidim da ne kanite napustiti tu, očito zapovjeđenu, praksu - ozbiljno, iako teška srca, nakon 53 godine redovnog čitanja VL-a razmišljam da ga prestanem čitati. Izbor tema i kakvoća tekstova (čast iznimkama) reducirani su do samog dna. Zašto, na primjer, ne pišete o prastarim pjevačicama iz Madžarske ili Slovačke ? Budući da nemam mazohističkih poriva i budući da je za mene osobno zadnjih 28 godina istočno od Iloka mrak, prelazim na čitanje Hrvatskog tjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije