Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno o svemu

Lepa Brena o optužbama za krađu struje: 'Bila sam kolateralna žrtva'

08.08.2019.
u 19:16

Popularna pjevačica progovorila je i o svom odnosu sa Srđanom Đokovićem.

Fahreta Jahić Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, u intervjuu za srpske medije progovorila je o golotinji, neugodnim situacijama koje je doživjela te odnosu koji ima s obitelji Đoković.

Za Star je otkrila kako se osjećala nakon što je u medijima izašla fotografija na kojoj su se vidjele njezine grudi.

- Tada mi je to teško palo, pogotovo jer sam bila ucijenjena da će ona biti objavljena ako ne poklonimo nekoliko koncerata. Raka nije pristao na ucjenu, baš kao ni bilo koji drugi čovjek koji ima dostojanstva - objasnila je Brena koja smatra da je golotinja nepotrebna.

- Nema potrebe da se prikazuje golo tijelo, osim ako to nisu posebne stranice za odrasle. To je rasprodaja intime, kad svega ima u ponudi, nije ni zanimljivo - rekla je pjevačica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Progovorila je i o svom odnosu sa Srđanom Đokovićem. Naime, posljednjih dana priča se kako ju je prije 17 godina upitao da investira u Novaka.

- Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate biti prijatelj i imate povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu obitelj. On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio - odgovorila je Brena za Star.

O pričama da krade struju također je imala što za reći.

- Smijali smo se toj priči jer ne znam kako se to uopće radi. Te bljuvotine pakirali su nam kao posljedicu raskida ugovora 'Grand produkcije' s jednom tvrtkom. Bila sam kolateralna šteta - priznala je Brena.

- Na kraju je odgovorna žena poslala pismo u skupštinu i objasnila da joj je bio zadatak da to piše o nama - rekla je pjevačica i priznala da joj je ponekad dosta svega i da poželi 'nestati' na par dana, ali najveću podršku dobiva od supruga.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Kaladin
Kaladin
19:38 08.08.2019.

Jučer Šaban... danas Brena... sutra Krljeuša... i tako u krug... ŠBK... ŠBK..ŠBK...

DU
Deleted user
20:09 08.08.2019.

Jeste li čuli da je u Međugorju bio Mladifest? 50 000 ljudi na jednom mjestu iz 80 zemalja!!!!! Jeste li sigurni da je to manje zanimljivo za objavu nego ovo što ste ponudili? Ili su i vas skojevci iz Faktografa i Gonga cenzurirali pa nas niste izvjestili?

Avatar miyamoto
miyamoto
23:06 08.08.2019.

Ovih dana idem na Brdo ukazanja, pomoliti se Majci Božjoj, zagovornici našoj te zahvaliti za Božji blagoslov i stalnu potporu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije