Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert pokraj karlovca

Pred četiri tisuće obožavatelja Lepa Brena nastupila s Lukom Nižetićem

Lepa Brena
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
09.03.2014.
u 00:02

Poseban gost njezina koncerta bio je Luka Nižetić s kojim je otpjevala pjesmu "Jedan dan života"

Pred četiri tisuće obožavatelja Lepa Brena održala je trosatni koncert pod šatorom smještenim na nogometnom stadionu u Krnjaku.

Koncert kojim je jedna od najpopularnijih pjevačica s područja bivše Jugoslavije počela hrvatsku turneju kasnio je nešto više od sata, a publika, koja je u malo kordunsko mjesto pristigla iz Karlovca i drugih mjesta u Karlovačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, iz Like, Bele Krajine u Sloveniji i Unsko-sanskog kantona u Bosni u Hercegovini, s oduševljenjem je pozdravila njezin izlazak na pozornicu i pjesmu kojom je otvorila nastup "Uđi slobodno".

Lepa Brena pjevala je stare i nove pjesme, a publika, u kojoj je bilo i tinejdžera i umirovljenika, znala je sve tekstove i uglas pjevala s njom.

Gost večeri bio je Luka Nižetić koji je odigrao ulogu Miroslava Ilića i zajedno s Brenom otpjevao poznatu pjesmu "Jedan dan života", a potom održao samostalan nastup u pauzi Brenina koncerta.

Publika je najviše pozdravila stare hitove poput "Jugoslovenka", "Mile voli disko", "Čačak", "Sitnije, Mile, sitnije" i "Hajde da se volimo".

Organizacija je također bila dobra, a jedina primjedba mogla bi se uputiti onemogućavanju fotoreporterima da snime publiku i najveći dio koncerta.

Nikakvih incidenata nije bilo.

>>U ratu sam se povukla jer su tada isplivali oni koji su isticali svoj vjerski ili nacionalni identitet

Ključne riječi

Komentara 74

Avatar oneworld
oneworld
10:35 09.03.2014.

U tom Krnjaku 1991 godine su neke bradate spodobe zaustavljale promet i maltretirali ljude koji su prolazili prema plitvicama, pa nije ni čudno zbog čega ova svira svoj prvi koncert u krnjaku.

PA
parasa
10:09 09.03.2014.

Hm, oko 4 tisuće obožavatelja??? krivi naslov, treba biti oko 4 tisuće srpskih obožavatelja.

MO
moskito
10:06 09.03.2014.

Uskoro ce nam jos svirati Mars na drini !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije