Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Lepa Brena najglamuroznija i najuspješnija diva Balkana

Lepa Brena
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/12
01.03.2014.
u 15:42

Laskavu titulu dodijelila joj je redakcija portala Glamur.hr. Nagradu pjevačici uručit će 8. ožujka

Pjevačica Lepa Brena proglašena je najglamuroznijom osobom Balkana.

Laskavu titulu dodijelila joj je redakcija portala Glamur.hr.

- Cijela redakcija, uredništvo i brojni čitatelji hrvatskog Glamoura bez puno razmišljanja odlučili su Lepoj Breni dodijeliti specijalno izvanserijsko priznanje: Proglašavamo Lepu Brenu najglamuroznijom i najuspješnijom glazbenom divom Balkana svih vremena.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Odluku smo donijeli na temelju njezinih uspjeha nedoštižnih bilo kome drugome, načina života, uspješne karijere poslovne žene, a ne samo pjevačice. Također, euforija “brenomanija” koja zadnjih dana vlada Hrvatskom i hrvatskim eterom nedvosmisleno nam je dokazala kako Lepa Brena ima karizmu i zvjezdani status dosad nezabilježen na ovim prostorima, kažu iz Glamura.

Dodjela nagrade bit će porganizirana 8. ožujka kada Lepa Brena nastupa u Karlovcu.

>>Lepa Brena na HRT-u izazvala euforiju: Trčali za njom po hodnicima

>>Luka Nižetić poseban gost na koncertu Lepe Brene: Mislio sam da se netko šali

Komentara 27

NI
niko888
21:03 01.03.2014.

Lepa Brena je najveci SUND Balkana! To sto je ona zvezda dokazuje koliko su ljudi na ovim prostorima neobrazovani, nekulturni i priglupi. Da bi bila DIVA treba joj GLAS i PONASANJE dive. Njen najveci uspeh je to sto je raskrecilarecila duge noge i zajahala harmonikasa... i usla u legendu... Esma Redzepova, Kaliopi, Meri Cetinic... nikad nece imati njene tiraze, ali u poredjenju sa njom su PRAVE i NEDOSTIZNE DIVE...

Avatar billybull
billybull
20:54 01.03.2014.

sramota...jos veca sramota od severine...

LO
lopti28
16:09 01.03.2014.

Koliko vam Brena plaća da je promovirate prije koncerta?Zašto niste stavili da je ovo sponzorirani članak?Ako nije sponzoriran zašto se autor teksta nije potpisao? A što je portal koji joj je dao nagradu?Turbofolk portal koji vodi žena koja sluša turbofolkk što se jasno vidi i na njezinoj facbook stranici.Inače i sam portal je trešerski kao i Brenine pjesme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije