Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Lepa Brena uživa na Cresu, a obožavatelji joj poručuju da je boginja

Foto: Lepa Brena/Instagram
1/5
10.06.2017.
u 12:06

Pjevačica je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala kako i s 57 godina još uvijek ima zavidnu liniju

Veliki dio ljeta Lepa Brena tradicionalno provodi na našoj obali, a objavom fotografija na Instagramu pohvalila se obožavateljima da uživa na Cresu.

- Cres no stres - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu i sunča se. Osim da uživa Lepa Brena je pokazala i da u 57. godini ima zavidnu liniju koju su odmah pohvalili i njeni obožavatelji i poručili joj da je boginja. 
Blic je jučer objavio kako je Lepoj Breni zbog intenzivnog poslovnog ritma zadnjih mjeseci pao imunitet i zato je i otišla na odmor da 
napuni baterije. 

 

 

 

Cres-no stres

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

Komentara 36

Avatar cera
cera
13:38 10.06.2017.

Dali joj u putovnici piše Lepa Brena ili Fahreta?????

AS
atilla sb 1986
14:04 10.06.2017.

Bijeljina

OV
Ovozemaljski
13:52 10.06.2017.

Samo dođite na nasu obalu, uvjerite se da je tu lijepo, da nismo ustase vec fin i.kulturan narod, a nama cete biti najdrazi gosti jer cemo imati puno zajednickih tema😊. Ajde da se malo druzimo i uzivamo, ne trebamo stalno ratovati i mrziti se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije