Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna pjevačica

Snaha Lepe Brene pohvalila se fotografijom s ljetovanja u Opatiji

Foto: Instagram
13.07.2017.
u 21:23

Aleksandra Prijović zaručnica je Breninog posinka Filipa Živojinovića s kojim je vezu počela prije godinu i pol dana, a Opatija je jedna od dražih ljetnih destinacija Brenine obitelji.

Jedna od ljetnih destinacija obitelji glazbenice Lepe Brene je Opatija, a upravo tamo trenutno ljetuje i njena snaha Aleksandra Prijović.

Pjevačica je djevojka Filipa Živojinovića, Breninog posinka s kojim je vezu počela prije godinu i pol dana. Aleksandra se pohvalila na Instagramu da je u Opatiji, a prije nekoliko dana sa zaručnikom Filipom bila je u Monte Carlu. Iako su mediji nagađali kako Lepa Brena nije u najboljim odnosima sa snahom Aleksandrom obitelj je to demantirala još prošle godine kada su Brena i njen suprug na obiteljsko ljetovanje  pozvali i djevojke svojih sinova. Štoviše Boba Živojinović i Lepa Brena navodno planiraju otvoriti restoran u beogradskom elitnom kvartu Dedinje, a upravo će Aleksandra biti zaštitno lice restorana. 

 

 

 

💃🏻

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

 

 

 

💖.

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

 

 

 

☀️😍

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

 

 

1/14

Komentara 17

NA
narcis660
23:01 13.07.2017.

pa i maceha mu je bila pevaljka a sad mu rodila bracu Nevidim razliku

DA
danebi
12:29 14.07.2017.

Ok, sad jos svaki dan par slika straznjice sa sve manje tekstila, al pazite da Bacicka ne bude ljubomorna.

RI
rikavac
23:17 13.07.2017.

Faheta Jahic postala hit na VL svako malo o njoj ili njezinim sinovima sad i o snahi. Zaboli me ona stvar za Breninu Snahu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije