Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivirao se

Leonardo DiCaprio stao uz BiH i citirao njihovog političara, pa ga napali: 'Vrati se na Titanic'

Foto: Nick Agro/Newscom/PIXSELL/Facebook
1/7
10.10.2020.
u 13:13

Sada je i na svom Instagramu progovorio o temi zaštite okoliša u BiH te citirao premijera Federacije BiH Fadila Novalića.

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio pridružio se pozivima upućenim vlastima u Bosni i Hercegovini da trajno zabrane gradnju mini hidroelektrana u toj zemlji te tako spriječe uništavanje rijeka i okoliša. Sada je i na svom Instagramu progovorio o toj temi te citirao premijera Federacije BiH Fadila Novalića. 

1/6

"Kao rezultat globalne kampanje pokrenute prošlog tjedna, pozivajući vladu Federacije Bosne i Hercegovine da trajno zaštiti posljednje divlje rijeke u toj zemlji od malih hidroenergetskih projekata i lokalnih prosvjeda koji su uslijedili, premijer Federacije g. Fadil Novalić dao je javnu podršku prosvjedima", napisao je glumac pa prenio citat premijera Federacije:

'Osobno podržavam ekološke nevladine organizacije. Kao veliki zaljubljenik u prirodu, uvijek ću podržavati projekte očuvanja. Mislim da su nam čiste rijeke važnije od električne energije. Vjerojatno smo jedina zemlja u regiji koja je energetski neovisna, jer dovoljno energije dobivamo iz drugih izvora. Moramo održavati naše rijeke čistima i prenositi ih na buduće generacije', kazao je Fadil, što je DiCaprio objavio na svom profilu.

Foto: FIBA/Screenshot

I dok su tisuće ljudi iz BiH i susjednih zemalja zahvalile glumcu što se zauzeo za zaštitu rijeka u BiH, bilo je i onih koji su ga kritizirali  jer citira premijera, koji je između ostalog stekao popularnost u regiji jer nije pravilno znao staviti zaštitnu masku.

"Hej moj Leonardo, nemaš pojma koga citiraš", "Citira političara koji ne zna ni masku staviti", "Molim te vrati se na Titanic i povedi Fadila Novalića sa sobom", "Da sjedne 10 minuta s njim, ne bi ga više pogledao, a kamoli citirao",  samo su neki od komentara.

Podsjetimo, organizacije za zaštitu okoliša su uputile zahtjev za sastanak s premijerom u FBiH na koji se još uvijek čeka. Cilj sastanka je prijedlog vladi FBiH za rješenje problema daljnje gradnje MHE.

Ključne riječi

Komentara 4

GO
Gorann
13:41 10.10.2020.

Ovaj je propao kao kauč, čim citira seoskog varalicu Fadila.

GO
Gorann
13:45 10.10.2020.

Citira seoskog varalicu Fadila, bravo.

DU
Deleted user
13:23 10.10.2020.

Ako si iskren daj im svoju lovu u zamjenu za stopiranje gradnji i prihvatit će odmah. I svi sretni i zadovoljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije