Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša manekenka

Leonarda Lončar prvi put govori o razvodu od Zvone Bobana: 'Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada'

Zvonimir i Leonarda Boban
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/14
11.10.2021.
u 09:20

Par je u braku bio 28 godina, a sada je svaki krenuo svojim putem. Leonarda je po prvi puta progovorila o tome kako se osjeća nakon razvoda.

Bivša manekenka i dizajnerica Leonarda Lončar (52) i njezin, sad već bivši suprug, nogometaš Zvonimir Boban u svibnju su obznanili da će živjeti odvojeno. Par je u braku bio 28 godina, a sada je svaki krenuo svojim putem. Leonarda je po prvi puta progovorila o tome kako se osjeća nakon razvoda, a to je učinila pred RTL-ovim kamerama. „Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći!“, kazala je Leonarda te dodala kako se osjeća nakon što se vratila iz Švicarske u Zagreb. "Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem sa psom van i odem po kavu i po kroasane", opisala je, pa objasnila da joj je kćer rekla da 'nema do Zagreba', a sada se i ona mora s tim složiti. „Do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno", pojasnila je na što misli.

Leonarda je objasnila i kako razmišlja o novim poslovnim pothvatima. „Moram nekaj početi raditi, ne mogu stajati ovako s rukom u ruci. Evo srećem drage ljude koje sam prije puno godina ostavila iza sebe, nenamjerno, ne s lošom namjerom, samo smo se razišli... Evo sad ih srećem pa možda nešto i počnem i raditi i voljela bih uključiti i moju djecu u to!", ispričala je bivša manekenka i dizajnerica .

Inače, par ima petero djece s kojima je Leonarda ovo ljeto posjetila Međugorje, a društvo im je pravila i pjevačica Nina Badrić koja je tamo održala koncert.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

Ključne riječi

Komentara 2

PU
Pulchrum
17:12 13.10.2021.

Jadna žena. Petero djece i sve ih mora sama odgajati i još objašnjavati zašto ih je tata sve napustio. Djecu odmah kod psihologa i dobrog ispovjednika da ih vode dok nisu grdno stradala na svim područjima. Hrabro, ženo. Njena prošlost je stvarno nevažna. Žena je dokazala i pokazala da je stvarno spremna petero djece primiti, voljeti,biti im toplo srce. Ako je ponekad i živčana, pa i luda, tko bi joj zamherio. Halo, ljudi

LI
liliZG
17:32 11.10.2021.

drž se leonardo, ti si u boljoj poziciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije