Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILA SE MANEKENSTVU

Vruće izdanje: Leonarda Boban u bikiniju izazvala uzdahe obožavatelja

Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/7
22.07.2019.
u 22:03

S fotografom sam uspostavila divan odnos pun povjerenja i mislim da sam, unatoč dugoj pauzi, sada puno kvalitetnije i opuštenije odradila snimanje jer sam zrelija i smirenija osoba - kazala je Leonarda.

Povratak manekenstvu Leonarde Boban, supruge nogometne legende Zvonimira Bobana i majke petero djece, izazvao je dosta interesa u modnom svijetu. Manekenka se pred objektiv vratila nakon tri desetljeća i pokazala kako i u pedesetoj godini izgleda fenomenalno.

Kako je ispričala za Yachts Croatia, za to je presudan bio slučajan pogled na njezinu suknju i noge u cipelama s visokim potpeticama. Naime, dok je šetala ulicom u središtu Züricha, iza nje je hodala Ljiljana Kanižanec Kajfež, legendarna vizažistica u svijetu mode poznatija kao Mitzi, čijem iskusnom oku nisu promakli manekenski vitki i lijepo oblikovani listovi. Prišla joj je i pitala zašto se opet ne bavi manekenstvom jer su sad tražene manekenke u zreloj dobi. 

- Priznajem, malo me bilo strah: mislila sam da ću se pred kamerom osjećati nelagodno jer sam ispala iz forme. Međutim, kada smo počeli raditi, izgledalo je kao da nikad nisam ni prestala. Mitzi mi je laganom šminkom podigla samopouzdanje i bez njezina poticanja ne bih ni počela snimati. S fotografom sam uspostavila divan odnos pun povjerenja i mislim da sam, unatoč dugoj pauzi, sada puno kvalitetnije i opuštenije odradila snimanje jer sam zrelija i smirenija osoba - kazala je Leonarda. 

Na društvenim mrežama pojavile su se Leonardine fotografije u kupaćem kostimu, koje su izazavale oduševljenje javnosti. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

OX
oxymoron
23:18 22.07.2019.

Ljubomora i izrugivanje ne oplemenjuju dušu.

BS
@bserver
22:40 22.07.2019.

Svekolika javnost je konsternirana.. na Slatini, Kalalargi, Stradunu, Cvijetni..sve bruji o badekostimu, Boban. Navodno i u Parizu, Beču čak Moskvi ima mnogo komentara. Javnost se s pravom isčuđava

JE
Jednakost
23:28 22.07.2019.

Ma, Nives je zakon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije