Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica s američkom adresom

Leona Paraminski progovorila o teškom porodu: 'Rađala sam 26 sati'

Leona Paraminski
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/14
08.12.2021.
u 21:00

- U šali kažemo da imamo dijete s balkanskom dušom, američkom putovnicom i nordijskim imenom. Uvijek sam imala osjećaj da će naše dijete biti čarobno, kao što uostalom misli i svaki roditelj za svoje dijete. Meni je Liv čarobno ime, a znači doslovno 'život', a na starom nordijskom ima i značenje 'sklonište i protekcija - objasnila je kako su se ona i suprug odlučili za ime.

Domaća glumica s američkom adresom Leona Paraminski (42) početkom rujna rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug Tin Komljenović nadjenuli ime Liv. U intervjuu za Story.hr sada je progovorila o porodu te kako se snašla kao mama. Ispričala je da je rodila carskim rezom nakon 26 sati aktivnog poroda i 40 sati bez sna. "Da ne ulazim u detalje, moj je porod bio težak, dugotrajan“, opisala je te dodala da joj kroz trudnoću nisu divljali hormoni.

Govorila je i o roditeljstvu za koje kaže da je zadatak za koji te nitko ne može u potpunosti pripremiti. "Ta ljubav i ispunjenost se ni s čim ne mogu usporediti. Dani su samo posvećeni njoj u potpunosti, uživamo u šetnjama, igranju, druženju, manje uživamo u nespavanju noćima, ali to su početničke muke i nikada se skroz ne možete pripremiti na roditeljstvo, svaki dan je nova avantura, nove promjene i uzbuđenje u njenom svijetu koje zajedno prolazimo s njom i pritom otkrivamo ponovo i sami sebe", kazala je glumica.

Objasnila je i kako su se i ona i suprug odlučili za ime Liv. "U šali kažemo da imamo dijete s balkanskom dušom, američkom putovnicom i nordijskim imenom. Uvijek sam imala osjećaj da će naše dijete biti čarobno, kao što uostalom misli i svaki roditelj za svoje dijete. Meni je Liv čarobno ime, a znači doslovno 'život', a na starom nordijskom ima i značenje 'sklonište i protekcija", objasnila je.

Kazala je i da smatra da je bolji dijete odgajati u Hrvatskoj, a govorila je i o svom poslu profesorice na jednom američkom studiju glume i glumice, a otkrila je i da misli da njezina kćer više liči na tatu. „Zgodna je na njega“, rekla je Leona.

Podsjetimo, glumica je rodila u istoj bolnici u kojoj i Meghan Markle, Santa Barbara Cottage. Leona je otvoreno govorila i o medicinski potpomognutoj oplodnji kojoj se podvrgnula u Hrvatskoj te nije krila koliko se veseli postati majka. 

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile: 'Naša priča je definitivno završila!'

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

MU
mudroslovo
06:03 09.12.2021.

Zna se da je to skraćeno od Olivia jer svaku Oliviu tako zovu, a livE znači živjeti, a ne život.

TA
Tajg
21:59 08.12.2021.

Američko zdrastvo je očajno. Štampani dolari koriste se samo za kupnju oružja.

AK
AK47
21:54 08.12.2021.

Daj sliku! ..milutimajkupoljubim, uvik sam bižala od žena koje mi opisuju svoje porode na kavi, a vidi sad!? Mogle su bit zvijezde samo da su se javile Večernjem i opisivale koliko su bile otvorene, koliko su turale, gurale, kog su psovale 🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije