Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke pristižu

Leon Lučev zaintrigirao slikom prstenja na svojoj i ruci 13 godina mlađe partnerice

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
07.05.2021.
u 11:39

Iako nije otkrio o čemu je točno riječ i je li oženio svoju odabranicu Jelenu Graovac u komentarima su se odmah počele nizati čestitke.

Šibenski glumac Leon Lučev posljednjom objavom na svom Instagram profilu zaintrigirao je svoje pratitelje. Naime, Lučev je objavio fotografiju koja prikazuje mušku i žensku ruku na kojima je identično prstenje. 'Sretno nam!', napisao je u opisu uz objavu na profilu koji nije otključan za javnost. 

Iako nije otkrio o čemu je točno riječ i je li oženio svoju odabranicu Jelenu Graovac u komentarima su se odmah počele nizati čestitke. 

Inače, Lučev je prije dvije godine postao četvrti put otac, a kći mu je na svijet u riječkoj bolnici donijela 13 godina mlađa partnerica Jelena. Malenoj su nadjenuli neuobičajeno ime - Neo. Jelena je također glumica, a  2013. diplomirala je u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije na riječkoj Akademiji primijenjenih umjetnosti.

Iz prijašnjeg braka s dubrovačkom kiparicom Ivanom Jelavić glumac ima ima 20-godišnjeg sina Ivana, 17-godišnju Elu te dvije godine mlađu Zoe. S bivšom suprugom Ivanom u braku je bio 10 godina, razveli su se 2011. godine, a i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Unatoč tome što svoj odnos nisu obnovili često ih se moglo vidjeti zajedno u šetnji gradom te na raznim društvenim događanjima. Nakon razvoda, Leona se jedno vrijeme povezivalo s doktoricom znanosti Davorkom Vidović s kojom je viđen 2012. na premijeri filma 'Rimu, s ljubavlju'. Vezu nikada nisu potvrdili, a novu životnu partnericu pronašao je tek pet godina kasnije. S Jelenom je, navodno, zaiskrilo na setu prvog bosanskohercegovačkog horor filma u kojem su oboje glumili. 

Da s Jelenom misli ozbiljno potvrdio je i tijekom 24. Sarajevo Film Festivala na kojem je osvojio nagradu Srce Sarajeva za najboljega glumca za ulogu vozača kamiona u drami ‘Teret’ redatelja Ognjena Glavonića. Primajući nagradu zahvalio je ekipi filma i redatelju, a najvažniju zahvalu sačuvao je za kraj. 

- Hvala, Jelena - poručio je s pozornice glumac i svoju odabranicu, ali i sve okupljene ostavio bez teksta jer svoj privatan život nikada nije isticao u javnosti. 

O ljubavi ne voli govoriti u medijima, a jedan od rijetkih javnih istupa sa sadašnjom partnericom imao je uoči parlamentarnih izbora 2020. kada je podržao platformu Možemo!. - Većinu ljudi koji su na toj platformi i uključeni u tu političku opciju, osobno poznajem i kroz njihov dugogodišnji, kako aktivistički, tako i politički, i umjetnički rad, imam pravo da kažem u svoje ime - stekao sam povjerenje u te ljude - kazao je Lučev u videu koji je ujedno bio i rijetki uvid u njegov zajednički život sa životnom suputnicom koja mu je, čini se, postala i zakonita supruga. 

Osim doma zajedno dijele i kazališne te filmske projekte. Prošlo ljeto po prvi puta zajedno su odigrali predstavu 'Intimnost' koja je premijerno izvedena na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama. Tim povodom Jelena je dala jedan od rijetkih intervjua u kojem je progovorila o suradnji, ali i životu s partnerom Leonom Lučevom. 

- S Leonom je sve u životu najintenzivnije i najljubavnije, pa i rad. Leon i ja smo dosad dvaput zajedno radili na filmu. U kazalištu smo glumački partneri prvi put u ovoj predstavi. U predstavi se bavimo intimnošću, bliskošću, i postoji jedan velik prostor u ovoj predstavi kojeg ne moramo da igramo jer on naprosto postoji. Iz njega idemo dalje, u to što je scensko. Temom bliskosti već smo se bavili na filmu, tada je postojala i ideja da radimo predstavu - kazala je tada Jelena za Telegram.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Komentara 2

Avatar salaso
salaso
12:18 07.05.2021.

hebeš čovjeka koji ne kuži da su sve žene iste...a pecanje rješava sve probleme..

KR
kristov
11:59 07.05.2021.

Ovo mi je jako "razveli su se u dobrim odnosima", kao i slična "i dans smo u dobrim i prijateljskim odnosima". Dugo će mu i ova trajati. Siguran sam da je nije dobio pod "novu" već rabljenu, njegova je danas, uskoro tko zna čija! To su selice sezonalne i u njima je vjere koliko sigurnosti da će pasti lanjski snijeg ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije