Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S partnericom Jelenom

Leon Lučev čeka četvrto dijete: Toliko je ljepote oko mene

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/7
23.08.2018.
u 09:19

Glumac je u vezi s glumicom Jelenom Graovac s kojom očekuje prinovu.

Na 24. Sarajevo Film Festivalu glumac Leon Lučev osvojio je Srce Sarajeva za najboljeg glumca. Nagradu je dobio za ulogu u "Teretu" redatelja Ognjena Glavonića. 

Ali, nije to jedina dobra vijest i razlog za slavlje ovog 47-godišnjeg glumca iz Šibenika. Naime, kako piše Gloria, glumac će uskoro dobiti četvrto dijete koje očekuje sa svojom partnericom, glumicom Jelenom Graovac. 

– Stalno se brinem, ali kad bih zapisao što mi se sve dogodilo posljednjih mjeseci, shvatio bih da mi je zapravo super. Toliko je ljepote oko mene da ne znam što ću s njom – izjavio je glumac. 

Ljubav s Jelenom rodila se prošle godine i zbog toga je Lučev puno vremena što iz privatnih, a poslije i iz poslovnih razloga, provodio u njenoj Rijeci.

– Jelena i ja prošlu smo godinu prošli cijeli Balkan i Italiju na motoru, bili smo na Tajlandu gdje smo radili istraživanje za neki projekt koji želimo raditi i koji pripremamo već četiri godine – otkrio nam je glumac u intervjuu uoči Sarajevo Film Festivala.

Lučev iz braka s kiparicom Ivanom Jelavić ima troje djece, sina Ivana i kćeri Elu i Zoe. 

VIDEO Lista najseksi Hrvata

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije