Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti u Sarajevu

Lejli i Tariku Filipoviću u Zagreb donose ćevape iz Zenice

'sff02_nnn_sce_150712'
Marko Perić/24 SATA
16.07.2012.
u 09:00

– Za rođendane, ali i obične dane, Tarik zna pripremiti divna iznenađenja. Ne mogu uopće reći tko je od nas romantičniji – ističe lijepa Lejla

Kada se na zatvaranju Sarajevskog filmskog festivala Lejla Filipović u pratnji supruga Tarika prošetala crvenim tepihom, mnogima je zastao dah. U plavoj "no name" haljini koja je isticala njezine vitke noge privukla je veliku pozornost.

Genetika je kriva

– Ako nosim dizajnersku odjeću, iako to činim rijetko, odabirem samo hrvatske kreatore. Ne volim izdvajati velik novac da bih kupila nešto što će mi ionako brzo dosaditi. Eventualno bih za cipele ili torbu bila spremna izdvojiti malo veću svotu – kaže Lejla čiji je stil odijevanja redovito hvaljen. Njezinih savjeta drži se i suprug Tarik s kojim je na dva dana doputovala u Sarajevo. Poslije zatvaranja festivala družili su se s prijateljima, ali su zabavu rano napustili jer je Tarik jučer bio kum na jednoj svadbi. I poslije dvije trudnoće Lejla izgleda besprijekorno.

– Uvijek ponavljam da mogu zahvaliti genetici na dobrom izgledu. Ljeti malo više plivam, ali jedem sve, pogotovu kada sam u Bosni. Redovito se počastimo ćevapima, a jedan prijatelj nam i u Zagreb donosi ćevape iz Zenice u malom hladnjaku – otkriva bivša miss Hrvatske.

Njezine sinove, Dina i Armana, dok su roditelji na putu čuvaju bake i djedovi, u ovom slučaju Tarikovi roditelji.

– U Dubrovniku ih čuva moja majka, a kad smo u Zenici, onda se o njima brinu Tarikovi roditelji. Iako su dječaci, jako su mirni i jako se dobro slažu – kaže ponosna majka. Kao i sva djeca, obožavaju ljeto i vrijeme provedeno na plaži.

Romantični Tarik

– Dino odlično pliva, a Arman još koristi pomoć plivalica. Poput drugih roditelja, i mi imamo problema s time da ih nagovorimo da izađu iz mora – otkriva Lejla koja je četiri i pol godine u skladnom braku s glumcem i voditeljem. Svoju tajnu sreće ne želi otkriti jer, kaže, ipak je to privatna stvar nje i njezina supruga, no priznaje da je Tarik često zna iznenaditi.

– Za rođendane, ali i obične dane, Tarik zna pripremiti divna iznenađenja. Ne mogu uopće reći tko je od nas romantičniji – ističe lijepa Lejla. Nakon Dubrovnika i Zenice, obitelj odmor nastavlja u Istri.

Komentara 35

MB
Marlon Brando
09:54 16.07.2012.

Užas !!

BO
borutkorajze
10:10 16.07.2012.

Malo više hrvatskog duha u tom glamuru koji zahvaljuju Hrvatskoj ne bi škodilo...

BA
Bay
09:36 16.07.2012.

E jeste ga petparački zasladili da je to milina ... Bravo ...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije