Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celebrity event

Pogledajte tko je od poznatih došao na otvorenje frizerskog salona

frizeraj
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/10
15.11.2013.
u 08:36

Manekenke, glumice i voditeljice prošetale su svoja najnovija odjevna izdanja, a događaj nisu mogle propustiti ni neizostavne 'posvuduše' Neven Ciganović, Snježana Mehun i Aleksandra Grdić

Sinoćnjem otvorenju HMH frizerskog salona prisustvovali su brojni celebritiji.

Manekenke, glumice i voditeljice prošetale su svoja najnovija odjevna izdanja, a događaj nisu mogle propustiti ni neizostavne 'posvuduše' Neven Ciganović, Snježana Mehun i Aleksandra Grdić kojima su društvo radili Lejla Filipović, Mirna Berend i Iva Jerković.

>> Vlatka Pokos pjevala, a Neven Ciganović davao modne savjete

Komentara 1

NE
neki
10:05 15.11.2013.

Tako su i u mom kvartu "celebritiji" došli na otvorenje frizerskog salona, napili se najeli i poslikali, i nikad više nisu došli. Nakon par mjeseci su ga zatvorili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije