Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raznježio ih

Lejla proslavila 43. rođendan, a Tarik oduševio obožavatelje čestitkom

Foto: Dražen Kokorić, Promo
1/3
08.10.2019.
u 08:20

Naime, voditelj je objavio Lejlinu fotografiju, a ispod joj je uputio dirljivu čestitku.

Supruga voditelja Tarika Filipovića, Lejla proslavila je 43. rođendan, a obožavatelje je oduševila čestitka koju joj je on ostavio preko društvenih mreža.

Naime, voditelj je objavio Lejlinu fotografiju, a ispod joj je uputio dirljivu čestitku.

Foto: Instagram screenshot


"A rodila se kao palčica... 1700 g...na današnji dan... Prelijepa djevojka velikog srca... Ponosan i sretan što sam 14 godina dio njezinog života... Sretan rođendan ljubavi", napisao je Filipović, čije brojne fanove je čestitka razdragala i oduševila.

Tarik i Lejla puno su putovali ovo ljeto, bili su u Dubrovniku, a onda su s djecom otputovali u Kanadu gdje je Tarik igrao svoju predstavu koja već duže vrijeme nasmijava gledatelje diljem Hrvatske, ali i svijeta, o životu i djelu našeg nogometnog trenera, Miroslava Ćire Blaževića
 

Komentara 7

PS
popevke sAm slagal
09:30 08.10.2019.

Kakvo prostituiranje privatnosti. Ona je očito nesigurna u svoju poziciju kad joj se on mora ovako javno obraćati. Možda on misli da je osvajanje žene s prikolicom veliki uspjeh. U svakom slučaju ja sam, kao obožavatelj, ganut.

Avatar Asterix
Asterix
09:31 08.10.2019.

Odakle potreba da se intimne želje javno objavljuju. Volio bi se psiholozi oglase u vezi toga.

Avatar Uikančina
Uikančina
09:46 08.10.2019.

Tko su ti ljudi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije