Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatni globus

Legendarni voditelj opleo po glumcima: 'Uzmite svoje nagrade i odj**ite'

Ricky Gervais
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
06.01.2020.
u 10:19

Za komičara Rickyja Gervaisa koji je po peti put vodio dodjelu Zlatnog globusa nitko nije nedodirljiv.

Na jučerašnjoj dodjeli Zlatnih Globusa, voditelj večeri Ricky Gervais, komičar i glumac bez dlake na jeziku, nije nikoga štedio. Inače je poznat po svom beskompromisnom stilu vođenja koji je prožet sarkazmom i cinizmom, pa tako ni na ovoj ceremoniji toga nije nedostajalo. 

Prvi put je na mjesto voditelja Zlatnih Globusa došao 2010. godine, a otada je to ponovio još četiri puta. Nakon što su ga producenti ceremoniji zatražili da to učini i ove godine, obznanio je kako mu je to ujedno i zadnje vođenje Zlatnih Globusa.

Ne može se sa sigurnošću reći da je svima odgovaralo to što je on imao za reći pa su mnogi koji su se našli na "tapeti" slavnog glumca kiselo smijali u publici. Među njima je bila i Felicity Huffman, poznata "Kućanica" koju je Ricky prozvao zbog skandala s podmićivanjem na fakultetu, a onda je na red došao i "Me Too" pokret. Nije se spasio ni miljenik Hollywooda, Leonardo DiCaprio kojem je Ricky predbacio što uvijek izlazi s mlađim djevojkama.

- Leonardo DiCaprio otišao je na premijeru filma "Bilo jednom u Hollywoodu" i do kraja filma, njegova pratnja je bila prestara za njega. Čak je i Princ Andrew rekao "Daj čovječe, imaš skoro 50" - našalio se voditelj, a izreagirao je i Leonardo DiCaprio - s osmijehom i pljeskom.

U jednom od pronicljivih monologa tijekom vođenja, Ricky se obratio svima i poručio da svoju možebitnu pobjedu ne pretvore u politički govor.

- Ako osvojite nagradu večeras, ne koristite ju kao platformu za održavanje političkog govora. Niste u poziciji  držati lekcije javnosti o ičemu. Ne znate ništa o stvarnom svijetu. Većina vas provela je manje vremena u školi nego Greta Thunberg. Tako da,  ako pobijedite, prihvatite vašu malu nagradu, zahvalite svom agentu i bogu i odje**te - poručio im je voditelj te je uzvanike uspio nasmijati.

Ove svađe obilježile su prošlu godinu.

 

Komentara 4

Avatar Kaladin
Kaladin
11:02 06.01.2020.

Hahaha bravo Ricky! O stvarnom svijetu ne znaju ništa, ali obavezno nam drže lekcije o svemu... Iza zidova od 10 metara, na izoliranim imanjima...

CR
crotsunami
18:45 06.01.2020.

Većina takozvanih "zvijezda" ima manje obrazovanja i od Grete Thunberg ...svaka ti čast!! ;)

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
11:32 06.01.2020.

Naučite da se "Bog" piše velikim slovom: "...thank your agent and your God and..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije