Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEVEN TYLER

Legendarni rocker postao svećenik, vjenčat će i Justina Biebera?

Foto: Profimedia
1/3
05.11.2018.
u 19:24

Tyler se pohvalio da je postao svećenik Univerzalne životne crkve tako što je završio internet tečaj i platio 80 dolara. Pjevač sada može u Americi i vjenčati parove, a kako je kazao - to zadovoljstvo koštat će vas 200 tisuća dolara.

Steven Tyler, legendarni frontmen rock velikana - grupe Aerosmith, ima novu karijeru. Tyler se pohvalio da je postao svećenik Univerzalne životne crkve tako što je završio internet tečaj i platio 80 dolara, piše TMZ. Pjevač sada može u Americi i vjenčati parove, a kako je kazao - to zadovoljstvo koštat će vas 200 tisuća dolara. 

Tyler se već ponudio da vjenča Justina Biebera i Hailey Baldwin, koji su izmijenili bračne zavjete u sudnici u New Yorku, a planiraju i velik crkveno vjenčanje. 

- Justine, trebaš se vjenčati, a ja sam pravi čovjek za to - poručio mu je Tyler i najavio kako je svećenik postao i Mick Fleetwood, suosnivač i bubnjar grupe Fleetwood Mac. 

Članovi Aerosmitha su nedavno potvrdili kako će svoju 50. godišnjicu proslaviti nizom nastupa u Las Vegasu. Turneju s 18 ekskluzivnih koncerta započinju 6. travnja 2019. O izboru "intimnijih" prostora za sviranje, gitarist benda Joe Perr je kazao:   

- Želimo napraviti nešto drugačije. Riječ je o iskustvu koje do sada niste mogli vidjeti na redovnim turnejama Aerosmitha. Perry je najavio i kako bi grupa uskoro mogla izdati i novi album, prvi nakon albuma "Music From Another Dimension!" iz 2012. godine. 

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

Ključne riječi

Komentara 2

M3
Miške 3
19:54 05.11.2018.

Sekta, ne crkva.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:43 05.11.2018.

Ahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije