Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj zahvalila fanovima

Legendarni glazbenik doživio srčani udar! Otkazao sve koncerte

Foto: Profimedia
1/3
15.08.2019.
u 10:12

Ugrađena su mu dva stenta u desnu koronarnu arteriju i odmah je stavljen na terapiju. Zbog hospitalizacije otkazao je sve koncerte u New Yorku.

Bivši frontmen goth-rock benda Bauhaus, Peter Murphy doživio je srčani udar. Glazbenika su hitno prevezli u bolnicu u New Yorku u utorak navečer te mu tamo dijagnosticirali srčani udar.

Ugrađena su mu dva stenta u desnu koronarnu arteriju i odmah je stavljen na terapiju. Zbog hospitalizacije otkazao je sve koncerte u New Yorku.

Bend Bauhaus bio je aktivan od  1978. do odlaska osnivača i frontmena u solo vode 1983. godine. U šest godina postojanja ostavili su neizbrisiv trag te postali jedan od najvažnijih gothic bendova svih vremena.

Članovi pjevačeve obitelji izjavili su kako zahvaljuju fanovima na potpori i nadaju se da će se vratiti na pozornicu jači nego prije.

 

Pogledajte koji su sve glumci i voditelji preminuli na snimanju:

 

Ključne riječi

Komentara 3

BI
Biouskoli91
10:43 15.08.2019.

A sto su to 'fanovi'?

Avatar rubinet
rubinet
14:25 15.08.2019.

Čuj "legendarni". Pretjerujete.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:00 15.08.2019.

Koji glas...ima nešto posebno u njemu, to je bila glazba, magija, bauhaus...undead...Press the Eject and Give Me the Tape

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije