Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐENDAN

Lasić: Nadam se da ću imati vremena proslaviti i s obitelji

'FraneBranka00_rtl_sce_10111'
''
10.11.2011.
u 19:00

Branka Pujić proslavila je 48. rođendan na setu sapunice "Ruža vjetrova" zajedno s Franom Lasićem koji je slavio 57. rođendan

Slavljenike Franu Lasića i Branku Pujić kolege iz "Ruže vjetrova" na setu su iznenadili čokoladnom tortom od metar i pol.

– Bilo je super i predivno, veliko iznenađenje, ni Branka ni ja nismo to očekivali. Produkcija nas je zaista lijepo iznenadila – još uvijek pod dojmom rekao je Frano Lasić koji je s kolegicom Brankom Pujić na setu serije "Ruža vjetrova" proslavio rođendan. Okruženi kolegama i prijateljima, supružnici u RTL-ovoj telenoveli održali su prigodne govore, a nakon toga svi su se počastili čokoladnom tortom od gotovo metar i pol!

– Ostao sam zatečen. U životu nisam vidio i kušao veću i bolju tortu! Zaista lijep dar – oduševljen je glumac koji će sutra navršiti 57 godina.

– Navijam za to da dobijem slobodan dan kako bih ga mogao provesti s obitelji, ali bit će dobro i ako ranije završimo sa snimanjem – nada se Lasić. Iako je prošle nedjelje na 48. rođendan radila u Splitu i nije mogla biti sa suprugom Draganom Jovanovićem i 18-godišnjom kćeri Anđelom u Beogradu, Branka Pujić se, kaže, osjećala kao kod kuće.

– Bilo je doista dirljivo i pravo iznenađenje! Divna gesta dragih mi ljudi – rekla je glumica koja je sa srpskim glumcem u ljubavi već 20 godina. Nakon proslave, Frano i Branka vratili su se svakodnevici i opet uskočili u kožu Milivoja i Suzane Matošić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije