Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barbara Kolar

Las Vegas - grad kocke i Disneyland za odrasle

Barbara Kolar
23.10.2009.
u 13:00

Meni je najšarmantniji New York u kojem su sve poznate atrakcije Velike Jabuke - opisuje Barbara.

Kako njezina prijateljica Jadranka koja se zimus preselila u Kaliforniju ne bi zaboravila hrvatski jezik, HTV-ova voditeljica Barbara Kolar nedavno ju je posjetila i pritom si priuštila četverodnevni izlet u carstvo kocke - Las Vegas. Nakon što je u Kaliforniji posjetila filmske studije u kojima su se snimali filmovi “Brzi i žestoki”, “Ralje”, “Rat svjetova” te grad San Diego, uputila se u kockarsku oazu.


- Nemam baš neki kockarski nagon, uvjerila sam se u to već u Atlantic Cityju. No kako bi bilo protuprirodno doći u Vegas, a ne iskušati sreću, morala sam posjetiti kasino. Inzistirala sam na kockanju u Bellagiju - zbog Oceanovih 11, naravno - rekla je Barbara koja je za odlazak u kockarnicu “žrtvovala” 100 dolara. Osim za okorjele kockare, Vegas je meka i za vjenčanje na brzaka.

- Uz svo poštovanje prema Kralju, sigurna sam da ne bih voljela pamtiti kako me vjenčao neki imitator Elvisa Presleya. Za malo intimno vjenčanje s kumovima dovoljno je prelijepih destinacija i u Hrvatskoj - kaže voditeljica radija Antena Zagreb.- Noću je to Disneyland za odrasle, kako ga je opisao moj prijatelj. Svaki hotel ima neku atrakciju, ispred Miragea vulkan baca lavu, Bellagio ima poznate vodoskoke, ispred Venicea veslaju gondolijeri.

Meni je najšarmantniji New York u kojem su sve poznate atrakcije Velike Jabuke - opisuje Barbara grad koji je idealan i za jeftin šoping jer je prepun outlet dućana u kojima Armanijeve traperice stoje svega sto kuna.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
13:25 23.10.2009.

traperice armani?...hmmmm...tko zna gdje je to ova bila....iskreno, ima li itko tko je vidio tako nesto? mozda je vidjela i chanel cizme? pa na new york, new york-u nije primijetila rollacoaster koji ide oko hotela? pa nije niti spomenula najpoznatije i najekskluzivnije luxor, mandalay bay, winn, caesars pallace, itd....nije venice nego venetian, a gondolieri veslaju u samom hotelu, ne ispred njega (90% bazena)....nekak imam dojam da je doticna pregledala par slikica na internetu pa pokusava prikazati da je bila u vegasu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije