Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Bubnjar Metallice postao vitez

Lars Ulrich
Foto: DPA/Pixsell
1/3
14.06.2017.
u 18:17

Ulrich, koji je rođen u Danskoj, a u Ameriku se preselio kad mu je bilo 17 godina, proglašen je članom viteškog reda Dannebroga zbog doprinosa umjetnosti.

Danska kraljica Margareta proglasila je vitezom bubnjara američkog heavy metal benda Metallice Larsa Ulricha (53), objavila je kraljevska palača.

Ulrich, koji je rođen u Danskoj, a u Ameriku se preselio kad mu je bilo 17 godina, proglašen je članom viteškog reda Dannebroga zbog doprinosa umjetnosti.

Danski princ Frederik, koji boravi u posjetu SAD-u, u utorak je odlikovao Ulricha u majčino ime. Svečanost je održana u San Franciscu, gdje Ulrich živi.

Mettallicu, jednu od najvećih svjetskih rock grupa, osnovali su Ulrich i pjevač i gitarist James Hetfield 1981. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije