Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško je povjerovati

Što je napravila od sebe? Slavna glumica se uništila

lara flynn boyle
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
25.08.2015.
u 12:12

Bojala se starenja, no za to nije bilo nikakvog razloga. Da je kojim slučajem Lara odlučila prirodno ostarjeti, izgledala bi sjajno – jer je prirodna ljepotica

Lara Flynn Boyle nekad je bila prava ljepotica. Mnogi su uzdisali za seksi glumicom, a na nju je svojedobno pao i Jack Nicholson.

No, glumičin izgled zbog plastičnih operacija je uništen. Neko vrijeme imala je problema s anoreksijom, a kad je ozdravila, odlučila je svoj izgled korigirati putem plastičnih operacija. Kao da je jednu bolest zamijenila drugom, jer nikad nije izgledala lošije.

Bojala se starenja, no za to nije bilo nikakvog razloga. Da je kojim slučajem Lara odlučila prirodno ostarjeti, izgledala bi sjajno – jer je prirodna ljepotica. Nažalost, pretjerala je i uništila samu sebe.

Kako danas izgleda Lara, možete pogledati ovdje.

>>Izobličena Lara Flynn Boyle više ne može promijeniti izraz lica

>>Možete li je prepoznati? Ovo je Lara Flynn Boyle

Komentara 1

LI
liliZG
08:57 26.08.2015.

previše novca, premalo pameti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije