Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila izdanjem

Lana Jurčević pozirala u izazovnoj haljini koja joj je naglasila dekolte i duge noge, komentirale joj Nina Badrić i Žanamari

Foto: Instagram screenshot
1/8
19.04.2021.
u 18:30

Nina Badrić u komentarima joj je ostavila emotikon srca i time pokazala koliko joj se fotografija sviđa, a Žanamari Perčić je dodala dva emotikona vatre, za "vatrenu kombinaciju".

Pjevačica Lana Jurčević (36) na Instagramu je oduševila novom fotografijom. Naime, podijelila je fotografiju nastalu u vrijeme koncerata i svirki, na kojoj je pozirala u žutoj haljini neobičnog kroja, a koja joj je posebno naglasila dekolte i duge noge.

"Pusa iz prošlog stoljeća! Kada ti život da limune, napravi limunadu! Živjeli!", napisala je Lana u opisu fotografije koja je prikupila brojne lajkove i komentare u kratko vrijeme. Nina Badrić u komentarima joj je ostavila emotikon srca i time pokazala koliko joj se fotografija sviđa, a Žanamari Perčić je dodala dva emotikona vatre, za "vatrenu kombinaciju".

Foto: Instagram screenshot

"Mačka", "Jako si seksi", Predivna djevojka", "Odlično", "Tko kaže da raj ne postoji", "Wow, predivno", "Definicija ostavljanja bez daha", samo su neki od komentara Laninih pratitelja.

Lana je posebnu haljinu uparila sa zlatnim sandalama i žutom torbicom. Pažnju je privukla i kosa koja ima roze pramenove. 

VIDEO>> Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
20:50 19.04.2021.

Bravo Lana, sve si dobro uskladila: žuta haljina sa žutom torbicom i zlatnim sandalama odlično se slaže sa šminkom u toplim tonovima. Savršena si šminkerica.

Avatar alangnjus
alangnjus
18:42 19.04.2021.

Pitam se samo kakav je osjećaj objaviti ovakav članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije