Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Lana Jurčević pitala pratitelje jesu li shvatili što je promijenila na sebi

Foto: Instagarm
1/7
22.10.2019.
u 15:31

Na Instagramu je objavila fotku na kojoj su joj oči plave boje, a u opisu je zatražila od pratitelja da joj kažu što je drugačije nego inače.

Pjevačica Lana Jurčević odlučila je provjeriti kako bi izgledala da se rodila s plavim očima.

Naime, na Instagramu je objavila fotku na kojoj su joj oči plave boje, a u opisu je zatražila od pratitelja da joj kažu što je drugačije nego inače.

"Što je drugačije na meni? I dal' je bolje onako ili ovako?" napisala je pjevačica.

Lana Jurčević sve češće s pratiteljima na Instagramu dijeli što joj se događa u životu i komentira s njima svakodnevne situacije.  Ispričala je tako što joj se dogodilo na jednom šalteru i kako je reagirala u toj situaciji, te je otkrila i kako nije uvijek bila taj tip osobe koja će se tako zauzeti za sebe.

- Kaže meni moj Mićo danas: ‘Ja tako volim što ti nemaš dlake na jeziku’, jer sam nekom nervoznjaku na šalteru odgovorila što ga je išlo, a i inače nemam taj problem. Nisam uvijek bila takva, ali nisam ni bila baba tračara niti se bavila drugima. Ni mjerila njihov moral, ni odluke, ni ništa, uvijek sam gledala svoja posla. Možda i zato jer su se svi drugi bavili mojim i uvijek sam si zadavala obaveza i preokupacija da se nisam stigla baviti svojim, kamoli tuđim. - napisala je u svojoj objavi.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:43 22.10.2019.

Ma cura i po. Pametna, zgodna, ... jedina. Nazalost nema puno tako samouvjerenih i jakih zena. Sve najbolje od srca.

MM
Marljivi mrav
19:54 22.10.2019.

Odma sam u djeliću sekunde skužio da su oči. 😃

BA
bazinga
16:15 22.10.2019.

Ništa na sebi ali zato je pod sebom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije