Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Lana Jurčević: 'Nama upravljaju nevidljive stvari i drže nas u šaci'

Foto: Instagram screenshot
1/9
05.12.2020.
u 10:00

"Slika iz prošlog života", napisala je Lana uz fotografiju na kojoj se vidi da je u studiju.

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu se osrnula na situaciju s koronavirusom i komentirala kako je doživjela ovu godinu.
"Slika iz prošlog života", napisala je Lana uz fotografiju na kojoj se vidi da je u studiju.

"Evo ja ne vjerujem što se dogodilo ove godine. Gdje je nestala i proletjela. Ali sam shvatila neke stvari: nama upravljaju NEVIDLJIVE stvari i drže nas u šaci. Ajde razmislite... Zrak, voda, ljubav. I virus. Sve nevidljivo. Zanimljivo: ništa opipljivo i na oko vidljivo. Neuhvatljivo i relativno. Ne možeš ih uhvatiti ni za glavu ni za rep" dodala je.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Jurčević je ljetos svoje je pratitelje ganula objavom na društvenim mrežama. Objavila video u kojem drži za ruku svoju 90-godišnju baku koja se nalazi u staračkom domu i do koje nije mogla doći nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa. - Živimo samo jednom. Potrudite se raditi ispravne stvari. Budite nježni. Radite dobre stvari. Neka vas ljudi zapamte po vašim djelima, po onome što ste napravili, a ne po onome što ste govorili da ćete napraviti - napisala je Lana u opisu videa pa dodala: "Moja bakica. J***m ti starost. Uh".

- Starost nije teret,muka, starost je iskustvo,ljubav,dobrota - pisali su joj pratitelji u komentarima. Koliko cijeni svaki trenutak proveden s bakom Lana je pratiteljima otkrila još prije nekoliko mjeseci kada se požalila da joj teško pada to što svoju baku ne može posjetiti u domu. "Meni je jedna baka u staračkom domu. To općenito mi je bolna točka, ali postoje razlozi za to, da ne ulazim u detalje, osim da ne može iz kreveta. Nego... Užasno mi je da joj se ne možemo ni na koji način obratiti, nazvati, mahnuti joj. NIŠTA. Em su zatvorili dom (što je ok zbog sigurnost), em ih je tresao potres, još tjednima nakon ona dva najjača kao i nas ostale (ali samo mogu zamisliti stanje straha kad si sam i zakucan za krevet). Svaki razgovor joj puno znači da joj mozak radi bar malo i sad nam je i to oduzeto. Mobitel nije opcija, pogubila bi ga među plahtama i ne bi znala baratati s njim. Ne možeš ti njima starijima više ni objasniti što se točno događa vani… ali znam i sigurna sam da se osjeća napušteno i samo...", napisala je nedavno utučena Lana.

Ključne riječi

Komentara 7

MR
mrzimcrvenekmerove
10:18 05.12.2020.

dobra za potrošit

NE
nemanatrag
10:10 05.12.2020.

Bolji naslov ne bi mogli smislio ni Vice Bastarelo iz Vigilarea....😆

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
10:43 05.12.2020.

Valjalo bi s njom malo u samoizolaciju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije