Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Lana Jurčević iskreno o poslu: 'Za ovo treba imati muda i želuca'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/3
22.01.2019.
u 18:33

Pjevačica je priznala da nije za papire, evidencije i brojeve.

Iako je pjevačica Lana Jurčević u zadnje vrijeme skoro pa prestala s objavama situacija iz privatnog života na Instagramu, odlučila je pratiteljima dozvoliti da malo zavire u njezinu intimu, te je uz fotku s koncerta napisala što zapravo misli o svom poslu.

- Smiješna sam si tu, ali volim kasnije na fotkama s koncerta vidjeti koliko sam happy kad pjevam. Moja hrana za dušu. Sreća da sam na vrijeme shvatila koji je moj poziv. Nadam se da ste i vi ili da ste bar na tom putu... Ja znam da svatko nije za ovo što ja radim, treba imati s druge strane i muda i želuca. Zato za papire, evidencije i brojeve NISAM. Sigurno hrpa vas ovdje je, - napisala je lijepa pjevačica.

Nakon ovoga objavila je i par fotki sa skijanja, a pohvalila se da voli biti prva na skijaškoj stazi.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih: 

Ključne riječi

Komentara 10

KO
kold
19:27 22.01.2019.

I malo mozga.

KR
kritiko
19:19 22.01.2019.

kaj ona ima muda ?

SC
schwertransport
19:30 22.01.2019.

Lana stvarno imas zeludac a i kokicu bome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije