Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za sve žene

Lanina poruka: Ni lobiranje ni pare ne mogu kupiti naše mjesto

Lana Jurčević
Foto: Janko Janić
1/5
09.03.2018.
u 10:09

U povodu jučerašnjeg Dana žena, pjevačica Lana Jurčević napisala je dirljivu poruku.

Lana Jurčević jučer je na profilu na Instagramu napisala posvetu svim ženama, a posebno je u ovom statusu u povodu Dana žena istaknula svoje drage kolegice Severinu, Ninu Badrić, Vannu, Danijelu Martinović, Jelenu Rozgu, Maju Šuput, Indiru Levak i Lidiju Bačić. U statusu je istaknula kako se divi svojim kolegicama i njihovoj ustrajnosti i svim uspjesima koje su postigle. 

"Uvijek sam se ponosila činjenicom da većinu moje publike čine djevojke, mlade žene i žene. Više od deset godina na sceni dalo mi je privilegij da odrastamo zajedno i toliko vas je još uvijek tu uz mene. Hvala svim ženama koje me prate i koje nisu odustale od mene, imam vam još toliko toga pokazati i reći. Sretan nam naš dan!!! Koliko god smo s vremenom sve neovisnije, pomičemo brda i doline, samoinicijativne smo, hrabrije, poduzetnije, toliko nam je s druge strane i teže jer naša mala leđa moraju toliko toga nositi i zato se trebamo podupirati. Vjerujte, za svaku od nas postoji mjesto koje nam je namijenjeno."

 

 

(SWIPE) Uvijek sam se ponosila činjenicom da većinu moje publike čine djevojke, mlade žene i žene. Više od 10 godina na sceni, dalo mi je privilegiju da odrastamo zajedno i toliko vas je još uvijek TU uz mene. Hvala svim ženama koje me prate i koje nisu odustale od mene, imam vam još toliko toga pokazati i reći :) Sretan nam naš dan!!! Koliko god smo s vremenom sve neovisnije, pomičemo brda i doline, samoinicijativne smo, hrabrije, poduzetnije, toliko nam je s druge strane i teže jer naša mala leđa moraju toliko toga nositi i zato se trebamo podupirati. Vjerujte, za svaku od nas postoji mjesto koje nam je namijenjeno. Želim i ženama iz svog posla reći da im se divim na ustrajnosti i svim uspjesima, prošlo je po 10 i 20 godina truda i ne odustajanja. Podnošenja svih priča, zatvaranja vrata... Bože moj i ponekih vlastitih grešaka. Ali tko je bez grijeha, nek baci kamen prvi. Niti jedna veza, lobiranje, kampanja, medijsko silovanje, ispiranje mozga niti pare ne mogu kupiti naše mjesto u srcima ljudi. Pogotovo ne na tako duge staze, ali dovoljna je samo jedna stvar da te poljulja i da odustaneš, a ipak smo sve tu - jer se borimo za ono što volimo raditi. Zbog onog što dobivamo od vas, tu energiju i motivaciju. Zato girl power na najjače i IDEMOOOO! (Stiže još jedan post i slike, nije stalo sve u ovaj). TAG ZENE KOJIMA SE VI DIVITE

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

"Želim i ženama iz svog posla reći da im se divim na ustrajnosti i svim uspjesima, prošlo je po 10 i 20 godina truda i neodustajanja. Podnošenja  svih priča, zatvaranja vrata... Bože moj i ponekih vlastitih grešaka. Ali tko je bez grijeha, nek baci kamen prvi. Niti jedna veza, lobiranje, kampanja, medijsko silovanje, ispiranje mozga niti pare ne mogu kupiti naše mjesto u srcima ljudi. Pogotovo ne na tako duge staze, ali dovoljna je samo jedna stvar da te poljulja i da odustaneš, a ipak smo sve tu – jer se borimo za ono što volimo raditi. Zbog onog što dobivamo od vas, tu energiju i motivaciju.  Zato girl power na najjače i idemo!" napisala je Lana u ovom statusu koji su pohvalile i lajkale njene kolegice. 

Lana Jurčević
1/13

Komentara 2

SC
schwertransport
10:50 09.03.2018.

Ej Lanice znas li ti da je pedofilija bolest najmilija

LU
Lujo123
10:39 09.03.2018.

komentar - ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije