Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah je odgovorila

Lana je zbog podrške Nini Badrić postala meta hejtera, a ovaj komentar ju je posebno uzrujao

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/9
01.08.2020.
u 09:50

Lana je podržala Ninu Basrić pa se našla na meti hejtera. Zbog toga dobiva gomile komentara na profilu, a jedan ju je posebno zabolio.

Pjevačica Lana Jurčević na udaru je hejtera nakon što je podržala Ninu Badrić u apelu vladajućima da  glazbenicima omoguće raditi, te da se pomogne oko 15.000 ljudi u industriji. Zbog toga dobiva gomile komentara na profilu, a jedan ju je posebno zabolio. 

"Treba pomoći gladnima i siromašnima, a vaš sektor to sigurno nije. Smanjite svoje luksuze i bit će za sve", napisao je jedan pratitelj, a Jurčević mu je odmah odgovorila.

Foto: Instagram screenshot

"Nas sektor nije? Mi nismo pjevali na 1001 humanitarki? Mi nismo pomogli i nismo prikupljali svojim radom i utjecajem financije za one kojima to treba? Aj dobro... Slobodno googlaj moj osobni koncert iz Cibone i prikupljenih preko milijun kuna, googlaj donacije mog brenda, ostalo ti ne smijem i ne želim reći. Ne moraju svi sve znati... I gdje su svi ostali koncerti kojima smo svi pjevači bili dio. Pliz, prvo se informiraj pa govori... ili jednostavno, ako ti se ne da, sjaši mi s profila. Hvala" zaključila je Lana. 

Ključne riječi

Komentara 24

PU
Pukovnik
10:23 01.08.2020.

Lanica na drugi način zarađuje za život a sigurno ne s pjevanjem.

KI
KidamNaLijevo
11:28 01.08.2020.

Iako imam fakultet u doba nezapslenosti išao sam kopati kanale za plin nisam kukao i tražio pomoć države.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:13 01.08.2020.

Mene samo zanima zašto su žene tako ljute i agresivne zadnjih godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije