Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna izjava

Lana Del Rey otkrila što misli o feminizmu pa se našla na meti kritika

'Lana del Rey at the Echo Awards 2013 in Berlin. March 21, 2013/DPA/PIXSELL'
Foto: DPA/PIXSELL
03.09.2015.
u 12:50

Lana Del Rey nedavno se našla na udaru kritika zbog svojih antifeminističkih stavova. 30-godišnjakinja je, naime, u jednom intervjuu prošle godine izjavila da jednostavno nije previše zainteresirana za feminizam

Lana Del Rey nedavno se našla na udaru kritika zbog svojih antifeminističkih stavova. 30-godišnjakinja je, naime, u jednom intervjuu prošle godine izjavila da jednostavno nije previše zainteresirana za feminizam. – Za mene koncept feminizma jednostavno nije zanimljiv – rekla je svojedobno.

Bilo je to dovoljno da se nađe na meti kritika. Tek sada je Lana za V Magazine otkrila što je ustvari mislila. Htjela je odmah naglasiti da nije željela umanjivati žene i njihovu važnost. – Luksuz koji imamo kao mlađe generacije jest u tome što smo sposobni odrediti gdje želimo biti jednog dana. Zbog toga sam rekla da se ne orijentiram na feminizam, nego na budućnost – rekla je Del Rey.

 – Ne mislim da ne postoji više ništa što se na tom području može napraviti i ne potkopavam teme feminizma, no mislim da je to očito i logično – dodala je Lana.

>>Lana Del Rey 'navalila' na dečka na plaži

>>Lana Del Rey pjevala 
za 15 milijuna kuna na svadbi Kim i Kanyea

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:07 03.09.2015.

reče djevojka koja je javno priznala da je do pjevačke karijere došla preko kreveta, ... iako ima potpuno pravo, osim ravnopravnosti plaće ja isto više ne vidim što bi se tu dalo napraviti, barem u tzv. zapadnom "modernom" svijetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije