Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Lako prepoznaje slabosti tuđeg karaktera, tko izgubi njegovo povjerenje teško će ga vratiti

Halid Bešlić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
29.04.2020.
u 08:00

Najvažnija je energija kojom Halid zrači. On je izraz postojanosti koja nije dosadna, lojalnosti koja nije bezuvjetna, emocionalnosti koju pokazuje s mjerom. Bosanac je koji je rado prihvaćen gost na pozornicama izvan Bosne jer pokazuje jednostavnost i otvorenost za domaćine.

Ne morate voljeti folk-glazbu da biste uživali slušajući pjesme Halida Bešlića. Tekstovi njegovih pjesama su toliko životni, jednostavni, suvremeni, lako se pamte. Njegov glas je ugodan, s dovoljno ljubavne melankolije, ali bojom glasa odražava veselje i optimizam i ljepotu života.

Najvažnija je energija kojom Halid zrači. On je izraz postojanosti koja nije dosadna, lojalnosti koja nije bezuvjetna, emocionalnosti koju pokazuje s mjerom. Bosanac je koji je rado prihvaćen gost na pozornicama izvan Bosne jer pokazuje jednostavnost i otvorenost za domaćine. Njegova diplomatičnost je zavidna u odnosima s ljudima različitih kulturnih, religijskih i političkih određenja. U glazbi Halid točno zna što želi i ima svoje recepte za dobru pjesmu, kojih se vjerno drži. Ne želi eksperimentirati u glazbi jer nema potrebe da se dodvorava nekoj posebnoj novoj publici. Svoj izgled također je zaštitio od nepotrebnih uljepšavanja i postojan je u svojoj prirodnosti, svjestan da ima talent koji ga čini lijepim iznutra, posebnim u njegovoj običnosti. A bio je zgodan, prekrasnih škorpionskih očiju koje poput rendgena prodiru u dušu sugovornika.

Ljudi različite životne dobi jednostavno vole to što on radi, vole njegove glazbene priče i životne stavove koje one odražavaju. A ljubav je univerzalni jezik. Prema prijateljima je ugodan, spreman pomoći, postojan i fer. Onaj tko izgubi njegovo povjerenje ne može ga više vratiti. Voli pametno uložiti svoj novac tako da ima osjećaj sigurnosti i da svojoj obitelji osigura egzistenciju, da im nadoknadi ono vrijeme koje nije provodio s njima. Nije rastrošan i neće izravno novcem kupovati popularnost, ali je zato uvijek spreman za humanitarne koncerte. Svoje probleme ne dijeli s javnosti, a svoje emocije drži pod kontrolom. Zato osjeti tuđe probleme i prepoznaje slabosti tuđeg karaktera.

A ono što je najvrednije za njegovu popularnost jest to što prepoznaje osjećaje publike i daje im dodatnu energiju, otkriva im svoju dušu kroz pjesme. Uvijek je radio, i kada su bila teška vremena. Ove godine mu nije lako zbog pandemijske krize, osjeća se blokirano u izolaciji, ali ipak snima nove ljubavne pjesme koje su vrlo moderne i nisu na tragu njegovih klasika. Posebne okolnosti daju nove izazove. Zdravlje je najvažnije i toga je svjestan, jer ipak ima dosta elemenata većeg zdravstvenog rizika. Poput feniksa Halid Bešlić pronalazi snagu da prebrodi krize i nedaće, što je dokazao.  

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije