Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bipolarni glumac

Lagao je 17 godina: Odrezao si ruku, a sad otkrio što stoji iza toga

02.11.2018.
u 13:24

Filmska industrija počela me primjećivati kad sam odrezao ruku – bio sam drukčiji i to im se sviđalo. Lagao sam da sam ratni veteran i da sam izgubio ruku u ratu, kaže LaTourette

Glumac Todd Lawson LaTourrette priznao je kako je odsjekao vlastitu ruku i godinama glumio da je ratni veteran kako bi dobivao više filmskih uloga.

Lawson je, između ostalog, glumio u popularnoj seriji ''Nazovi Saula'' i u filmu ''Muškarci koji bulje u koze'', gdje mu je partner bio George Clooney. LaTourrette inače boluje od bipolarnog poremećaja, ali kako nije uzimao potrebne lijekove, pile se dohvatio tijekom jedne manične epizode prije sedamnaest godina.

– Uzeo sam električnu pilu i otpilio svoju ruku. Stanje uma bilo mi je pomračeno. Filmska industrija me tek tada počela primjećivati. Bio sam drukčiji i to im se sviđalo. Lagao sam da sam ratni veteran i da sam izgubio ruku u ratu. Vjerovali su mi – ispričao je Todd u intervjuu za Albuquerque's KOB-4 TV.

Društvene mreže preplavili su komentari na račun ovog šokantnog priznanja pogotovo zbog činjenice što će mu istina vjerojatno itekako naštetiti karijeri.

– Bio sam neiskren. Ako ovim ubijam svoju karijeru, neka tako bude. Drago mi je da sam odlučio sve priznati – kaže Todd.

Rekao je i da se nada kako će ovim priznanjem potaknuti druge osobe s mentalnim poremećajima da potraže pomoć.

– Snaga je u vašim rukama da uzmete ujutro lijekove. Ovakav tužan život ne mora biti i vaš. Jer sve se događa brzo. Jako brzo – ispričao je Todd o svojim najmračnijim danima.

– Ne volim riječ „ludilo“ za mentalni poremećaj – mi smo daleko od ludila. Mi smo vaša braća, sestre, majke – i teško nam je., zaključuje glumac.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
14:55 02.11.2018.

Ma super. Odrezao ruku u trenutku ludila, pa onda lagao iducih godina u trenutku normalnosti...

KI
kizz1
15:10 02.11.2018.

luđak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije