Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda na pozornici

Lady Gagu plesačica slučajno udarila metalnom šipkom po glavi

lady gaga (1)
Reuters/Pixsell
11.06.2012.
u 19:33

Dok je izvodila pjesmu Judas u Aucklandu, pjevačica je zadobila lakšu ozljedu, ali je nastavila s koncertom, a publici je rekla kako misli da ima lakši potres mozga

Tijekom nastupa na Novom Zelandu Lady Gaga doživjela je lakšu nesreću. Naime, dok je pjevala svoj hit Judas u areni Vector u Aucklandu, jedna od plesačica slučajno je udarila pjevačicu po glavi metalnom šipkom koja je bila dio scenografije. Gaga je malo zateturala, ali je nastavila s koncertom.

– Možda ću malo frfljati dok pričam, nemojte zamjeriti, mislim da imam lakši potres mozga jer sam dobila udarac u glavu – rekla je publici i odradila koncert do kraja.

Na koncertu u Aucklandu posebno je pozdravila svoga 78-godišnjeg obožavatelja i rekla mu kako je divan.

Ključne riječi

Komentara 1

ZZ
Zagreb Zagreb
20:49 11.06.2012.

Mozda joj to pomogne da se pocne ponasati normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije